Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот m0n4eto » 10 Сеп 2016, 10:21

на някои хора определено им липсват семейни ценности и явно не са се женили по любов, ако след раждането може да има такова отношение. но това е някакъв особен случаи.
в дългогодишните връзки е важно да не се прекъсва комуникацията между двамата, за да не се стига до съквартирантско съжителство.
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Bambaa » 10 Сеп 2016, 12:47

Пожеланията са едно, реалността е друго. И върху самите себе си го изпитваме. И ние самите го правим.
Аватар
Bambaa

Мнениеот renetka » 12 Сеп 2016, 11:24

Bambaa написа:Пожеланията са едно, реалността е друго. И върху самите себе си го изпитваме. И ние самите го правим.

Значи и поуки трябва да си вадим!
renetka

Мнениеот M.Tasheva » 12 Сеп 2016, 12:55

Ама трябва да те удари по главата и да стане напечено, за да си извадим поуки :smile: . А който и тогава не съумее, все така си пати.
M.Tasheva

Мнениеот Pacienti » 12 Сеп 2016, 15:03

M.Tasheva написа:Ама трябва да те удари по главата и да стане напечено, за да си извадим поуки :smile: . А който и тогава не съумее, все така си пати.

Какво има да те удря по главата, родила си дете и се очаква адекватно отношение от половинката ти. Друг е въпроса когато жените системно започнат да пренебрегват мъжете си заради децата, пълно е с такива примери, после се тюхкат.
Pacienti

Мнениеот Leonora » 13 Сеп 2016, 10:45

За съжаление много хора живеят подтиснати от ежедневието си, женят се по инерция, създават семейства непланирано и не успяват да изградят силна връзка по между си. А това през годините води и от отдалечаване.
Аватар
Leonora

Мнениеот niya_mazova » 13 Сеп 2016, 12:07

Leonora написа:За съжаление много хора живеят подтиснати от ежедневието си, женят се по инерция, създават семейства непланирано и не успяват да изградят силна връзка по между си. А това през годините води и от отдалечаване.

Така казано значи трябва да се женят хората след 30-те. По-рано вятър ги вее на бял кон. След тези години са по-осъзнати и знаят какво искат, такъв извод се налага.
niya_mazova

Мнениеот Kaya » 13 Сеп 2016, 13:01

Все си мисля, че няма някаква.. формула, по която да се гради семейство. Всеки трябва да погледне живота от там, от където го гледат с половинката. Това е като формулата за колко секс е достатъчен, достатъчен е толкова, колко те кара да се чувстваш добре, ако ще и да е 1 път в месеца. ;) Важното е, всички да са щастливи и доволни,а това, ако не се получава, не трябва да се обвинява жената, че била занемарена, че поставяла децата си на първо място. Та тя, ако не ги поставя на първо място, мислите ли, че някой мъж ще стоии с нея? Не мисля!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот silver933 » 13 Сеп 2016, 15:15

Не трябва да се пренебрегват ни мъжете, ни жените, ни децата. Общо взето е баланс, баланс в който не трябва да забравяме да флиртуваме с половинката си :) помните ли как си говорят вашите приятели, които още са с гаджета, как кокетничи жената :) ей това е, а не звят, узморен, мръсен, ужасен от живота. :) Дори и тениската ви да е с петно от супата, която готвихте, една целувка могат да компенсират мнооого :)
Аватар
silver933

Мнениеот m.vulev » 13 Сеп 2016, 15:58

В този ред на мисли мога да дам един съвет. Не че е моя жена, но моята много държи да отделя време за себе си и да си угажда или да ме кара аз да й угаждам :lol: . Може съдовете да не са измити, да не е почистено, но има дни, в които тя не се интересува от това, а предпочита да отиде да лафи с приятелки или да си прави нейните там женски неща, или да отидем двамата някъде. В началото много се дразнех, но после го приех и разбрах, че всеки има нужда понякога да забрави за досадните задължения. Няма да се свърши света, ако не е измито, почистено или детето не е изкъпано, нали?
m.vulev

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски