Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот gabinka_80 » 26 Авг 2016, 11:10

Да, имате право. Много ми е странно това, че въпреки неговите изневери, спрямо мен е адски ревнив. В един момент се оказва, че съм между чука и наковалнята. Хем съм мамена, хем бивам следена зорко, дори срещите с приятелки са ми ограничени и винаги завършват със скандал. :roll: Притеснява ме това, че често почна да излиза с дъщеря ми и се опасявам, да не я запознава с новата "мама".... :roll:
gabinka_80

Мнениеот Kaya » 30 Авг 2016, 11:39

Някои неща просто трябва да приключат,когато са неспасяеми, както е в твоя случай. Най-добре е, без изобщо да се обясняваш и да говориш, трябва да го зарежеш.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Snejna » 30 Авг 2016, 13:02

Положението е точно неспасяемо. Явно е, че ти изневерява и сама си видяла, действай, преди да стане така, че детето бъде оплетено в мрежи на ново семейство.
Аватар
Snejna

Мнениеот Грохот » 30 Авг 2016, 14:57

Тя стигне ли се работата до развод става една... Дано сте благоразумни и не изпадате в излишни ексцесии и тровене на нервите, ами се разберете колкото е възможно по-човешки. Ако има друга жена до мъжа ти, детето ще се запознае с нея, едва ли можеш да попречиш. Не забравяйте, че сте големи, разумни хора.
Грохот

Мнениеот Rali_hr » 30 Авг 2016, 15:12

Грохот написа:Тя стигне ли се работата до развод става една... Дано сте благоразумни и не изпадате в излишни ексцесии и тровене на нервите, ами се разберете колкото е възможно по-човешки. Ако има друга жена до мъжа ти, детето ще се запознае с нея, едва ли можеш да попречиш. Не забравяйте, че сте големи, разумни хора.

В тази ситуация, не мисля, че има разум, или поне не от двете страни. Тоя пич по принцип, явно е сбъркан. С него надали някой може да се разбере човешки.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот balsam » 30 Авг 2016, 16:07

Само детенцето да не пострада психически от тая история, за него жалко, ако родителите не съумеят да се разберат цивилизовано.
balsam

Мнениеот teodoran1 » 07 Сеп 2016, 17:05

Явно каквото и да правиш ще го дразни и ще търси косури. Тук проблема според мен се корени по-дълбоко в отношенията ви и май е сериозен.
Мотивация е това, което ви кара да започнете, навикът ви помага да продължите https://www.keranova.org/
teodoran1

Мнениеот bojo_kolev » 08 Сеп 2016, 10:41

Затова или се взима решение от двамата да направят всичко възможно да се спаси положението, или се приключва колкото се може по-бързо. Всичко останало е хабене на нерви и енергия.
bojo_kolev

Мнениеот lini_leni » 14 Сеп 2016, 11:09

Ама докато го осъзнаеш и започнеш да работиш в една от двете посоки, а не се колебаеш от едната в другата, доста нерви си отиват.
lini_leni

Мнениеот teodoran1 » 14 Сеп 2016, 14:56

Понякога любовта просто си отива... :???:
Мотивация е това, което ви кара да започнете, навикът ви помага да продължите https://www.keranova.org/
teodoran1

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски