

fawla написа:Пробвах веднъж с царевично брашно и не ми се получи, някой пробвал ли е? Не знам що не стана, явно не е толкова абсорбиращо..
Pipilota написа:Да и аз имам гладко брашно, имам и качамак двете са коренно арзлични. :)
analizatorka написа:Като правя сосове винаги ми стават на бучки, никога с гладка текстураАма пак са вкусни!
irka написа:Много ми е неприятно, когато в манджата или соса има бучки от брашно. Затова във вода или доматен сок разтварям брашното и го изливам където трябва.
marsu написа:irka написа:Много ми е неприятно, когато в манджата или соса има бучки от брашно. Затова във вода или доматен сок разтварям брашното и го изливам където трябва.
Е то ако манджата ти ври силно пак брашното си става на бучки.. :) Има си техники, които спазвам аз, слагам малко брашно в по-голям съд и от там преливам, за да стане еднаква консистенциця и да се сготви, преди да се пресече. :)
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта