Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот lini_leni » 07 Окт 2016, 14:01

Понякога прекалено много внимание обръщаме на житейските обстоятелства и това ни е грешката. Някой ако не може да отговори защо е с даден човек, значи не са му проблема житейските обстоятелства.
lini_leni

Мнениеот mix_twix » 07 Окт 2016, 14:09

lini_leni написа:Понякога прекалено много внимание обръщаме на житейските обстоятелства и това ни е грешката. Някой ако не може да отговори защо е с даден човек, значи не са му проблема житейските обстоятелства.

Аз не мисля, че лесно се отговаря на тоя въпрос, да ти кажа, мене ако дойдат да ме питат що си с еди коя си, направо ще си глътна граматиката и няма да мога да дам никакъв отговор. :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот exotic » 10 Окт 2016, 12:47

mix_twix написа:
lini_leni написа:Понякога прекалено много внимание обръщаме на житейските обстоятелства и това ни е грешката. Някой ако не може да отговори защо е с даден човек, значи не са му проблема житейските обстоятелства.

Аз не мисля, че лесно се отговаря на тоя въпрос, да ти кажа, мене ако дойдат да ме питат що си с еди коя си, направо ще си глътна граматиката и няма да мога да дам никакъв отговор. :lol:

Е, все нещо те е привлякло в нея! Дори и заради хумора й, пак е нещо :lol: . Толкова ли е трудно да се каже какво ни харесва в човека до нас?
exotic

Мнениеот nefertiti » 10 Окт 2016, 16:26

Това пак си е някакъв въпроса на мироглед, на възпитание, на ценности...
nefertiti

Мнениеот Pipilota » 11 Окт 2016, 10:19

exotic написа:
mix_twix написа:

Е, все нещо те е привлякло в нея! Дори и заради хумора й, пак е нещо :lol: . Толкова ли е трудно да се каже какво ни харесва в човека до нас?

Я кажи, ти какво харесваш в човека до теб? :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот annydance » 11 Окт 2016, 13:21

Мен никой не ме пита, но да си кажа и аз :lol: . Харесвам в моя партньор смеха му, това, че е нежен с мен и добрината му. Има доста недостатъци, но изброеното май ги компенсира :grin: .
annydance

Мнениеот Yarost » 12 Окт 2016, 14:39

Нали казват, че не се влюбваме в човека, а в начина, по който се чувстваме, когато сме с него ;)
Yarost

Мнениеот qwerryyy » 13 Окт 2016, 11:04

Yarost написа:Нали казват, че не се влюбваме в човека, а в начина, по който се чувстваме, когато сме с него ;)

Има нещо вярно обаче! Не се ли влюбваме в онова чувство, което ни обвзема, когато се сещаме за него, пеперудите в корема! :) Никога не се бях замисляла за тази гледна точка..
Аватар
qwerryyy

Мнениеот ivoblinc » 13 Окт 2016, 11:14

От доста време съм с моята жена и през какво ли не сме минали. Още си я харесвам и продължава да буди интерес у мен, не знам как го прави. Когато мъжът открива все нови и нтересни неща в жена си, няма опасност да му омръзне или да я пренебрегва.
ivoblinc

Мнениеот kalinka-kuku » 13 Окт 2016, 12:13

ivoblinc написа:От доста време съм с моята жена и през какво ли не сме минали. Още си я харесвам и продължава да буди интерес у мен, не знам как го прави. Когато мъжът открива все нови и нтересни неща в жена си, няма опасност да му омръзне или да я пренебрегва.

Наистина как става, с какво може да ти е интересна, след като я познваш? И аз съм с дългогодишен приятел, не казвам, че не се обичаме, но сякаш няма тръпка като в началото, няма пеперуди в корема.., а това да си признае, много ми липсва
Аватар
kalinka-kuku

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски