lini_leni написа:Понякога прекалено много внимание обръщаме на житейските обстоятелства и това ни е грешката. Някой ако не може да отговори защо е с даден човек, значи не са му проблема житейските обстоятелства.
mix_twix написа:lini_leni написа:Понякога прекалено много внимание обръщаме на житейските обстоятелства и това ни е грешката. Някой ако не може да отговори защо е с даден човек, значи не са му проблема житейските обстоятелства.
Аз не мисля, че лесно се отговаря на тоя въпрос, да ти кажа, мене ако дойдат да ме питат що си с еди коя си, направо ще си глътна граматиката и няма да мога да дам никакъв отговор.
lini_leni написа:Понякога прекалено много внимание обръщаме на житейските обстоятелства и това ни е грешката. Някой ако не може да отговори защо е с даден човек, значи не са му проблема житейските обстоятелства.
exotic написа:mix_twix написа:lini_leni написа:Понякога прекалено много внимание обръщаме на житейските обстоятелства и това ни е грешката. Някой ако не може да отговори защо е с даден човек, значи не са му проблема житейските обстоятелства.
Аз не мисля, че лесно се отговаря на тоя въпрос, да ти кажа, мене ако дойдат да ме питат що си с еди коя си, направо ще си глътна граматиката и няма да мога да дам никакъв отговор.
Е, все нещо те е привлякло в нея! Дори и заради хумора й, пак е нещо. Толкова ли е трудно да се каже какво ни харесва в човека до нас?
Yarost написа:Нали казват, че не се влюбваме в човека, а в начина, по който се чувстваме, когато сме с него ;)
ivoblinc написа:От доста време съм с моята жена и през какво ли не сме минали. Още си я харесвам и продължава да буди интерес у мен, не знам как го прави. Когато мъжът открива все нови и нтересни неща в жена си, няма опасност да му омръзне или да я пренебрегва.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта