Кокоши трън - може ли да го изгоря с цигара?

Re: Можем ли да изгорим кокоши трън със запалена цигара?

Мнениеот ramimni » 20 Окт 2016, 14:41

Не ми се вярва да няма и един белег след такова нещо! Насила да си причиняваш болка, доста мазохистко ми звучи.
ramimni

Мнениеот elena.gavrilova » 20 Окт 2016, 14:44

При мен наистина нямаше, защото само се докосва повърхността която и без друго е вроговена. Но винаги може да се прекрати ако има проблем при някого. Аз се оттървах от три на дясната ръка по този начин.
elena.gavrilova

Мнениеот miron » 20 Окт 2016, 14:47

По принцип не е по-малко садистично да си ровиш из пръста с нож или да режеш с бръснарско ножче, нокторезачка и т.н. така че и с цигарата не би трябвало да е проблем, но е важно да се отбележи, че ако при един някоя глупост е подействала, не значи, че и при друг ще стане! :nono:
miron

Мнениеот Elenina » 20 Окт 2016, 16:59

За 10лв. ще ти го махнат с течен азот навсякъде!!Не се занимавай с глупости :smile:
Elenina

Мнениеот Violetta » 20 Окт 2016, 21:21

Elenina написа:За 10лв. ще ти го махнат с течен азот навсякъде!!Не се занимавай с глупости :smile:

Предишен постинг:
Наскоро ми се появи кокоши трън на пръста. Не искам да ходя на лекар за нещо толкова дребно. Сигурно и пари ще ми поискат за такава глупост. Една колежка в офиса ми каза да си го изгоря с цигара. Тя самата ми показа как го прави- със запалената цигара докосва кокошия трън за минута, след това пуши и пак го докосва. Според нея, никотинът в цигарите унищожавал това отвратително кожно образование. При нея са наистина завяхнали, но самата аз не събирам кураж. Истина ли е, че запалента цигара помага да се избавим от кокошите тръни или това е само някаква простотия, която сме чували от баби и дядовци?
Търся мнения, за да знам какво да правя.

Новачка сте в този форум, защо си позволявате такава наглост да иронизирате хората? Ходете вие за 10 лева да ви горят с азот. Аз не искам, има си достатъчно добри начини и с алтернативна медицина да се оправя.
Violetta

Мнениеот Nightmare » 21 Окт 2016, 09:37

elena.gavrilova написа:При мен наистина нямаше, защото само се докосва повърхността която и без друго е вроговена. Но винаги може да се прекрати ако има проблем при някого. Аз се оттървах от три на дясната ръка по този начин.

Има логика да се обработва повърхността с цигарата, но нали кокошият трън е надълбоко и само повърхността като му обгоряваш как минава?
Nightmare

Какво се прави, когато кокошия трън падне?

Мнениеот S_Milenska » 26 Окт 2016, 14:10

Имах много упорит кокоши трън, който днес вече мога да кажа, че се отървах от него, но остана една дупка и сега не знам дали трябва да направя нещо за нея, или просто трябва да я оставя да зарасне? :roll:
За първи път ми се появява кокоши трън и едва успях да излекувам, за щастие успешно, обаче не знам какво да направя сега, след като продължава да ме боли. Трънчето ми беше на много неудобно място - на петата и сега постоянно мисля, че се притиска и разранява. :roll:
Аватар
S_Milenska

Re: Какво се прави, когато кокошия трън падне?

Мнениеот biserka.metodieva » 26 Окт 2016, 14:21

Само да попитам как излекувахте кокошият трън?
biserka.metodieva

Мнениеот S_Milenska » 26 Окт 2016, 14:36

biserka.metodieva написа:Само да попитам как излекувахте кокошият трън?

Здравей, слагах на мястото чесън, а на другата вечер мед и така спах. Също когато загрубя кожата в началото, изрязах максимално с нокторезачка. Може би не съм била много трагичен случай, но при мен това подейства и за 2 седмици се отървах от тръна.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот red_eyes » 26 Окт 2016, 14:41

Щом ти е на петата, по-добре му сложи някаква лепенка, да не се пълни с мръсотия. Иначе какво друго да го правиш?
Аватар
red_eyes

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести