" За" и "против" разговорите в леглото или…вербална еротикa

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: " За" и "против" разговорите в леглото или…вербална еротикa

Мнениеот fawla » 02 Ное 2016, 13:31

penny написа:На мен не ми харесват такива неща, аз съм нежна душа и такива приказки ме отблъскват и отвращават. Изобщо всякаква грубост ми е противопоказна.
Защо трябва да е грубо? Думите не е задължително да казват нещо вулгарно и грубо, а могат нежно да те настроят на правилната вълна.. :oops:
Аватар
fawla

Мнениеот m.vulev » 15 Ное 2016, 11:20

Аз обикновено не говоря в леглото, предпочитам да си върша работата и се съсредоточавам върху жената и действията си :mrgreen: .
m.vulev

Мнениеот gabinka_80 » 18 Яну 2017, 16:23

m.vulev написа:Аз обикновено не говоря в леглото, предпочитам да си върша работата и се съсредоточавам върху жената и действията си :mrgreen: .

Думите могат много да помогнат на жената да се чувства по-добре, докато ти си вършиш къртовската работа.
gabinka_80

Мнениеот Guppy » 18 Яну 2017, 16:54

Ако добре са подбрани думите, те могат да кажат и много неща, които да запалят отношенията и вечерта да стане по-различна и по-пламенна. във всяко едно отношение, еднообразието потиска, било и то еротично. Затова не е задължително винаги да се говори,но понякога не пречи, да разпали страстите!
Аватар
Guppy

Мнениеот pavleta » 19 Яну 2017, 09:37

На мен не ми действа тази вербална еротика. Някак си се стягам и не ми влияе добре или възбуждащо.
pavleta

Мнениеот Krum » 05 Фев 2017, 10:02

pavleta написа:На мен не ми действа тази вербална еротика. Някак си се стягам и не ми влияе добре или възбуждащо.

Може да не си попаднала на човек, който знае как да използва езика си,... тъй де, думите си. :twisted:
Аватар
Krum

Мнениеот borkova » 09 Фев 2017, 11:04

Много харесвам да си говорим в леглото. Легнем, гушнем се, завием се топло сега зимата и си говорим за какво ли не. После по някое време се сетим, че все пак сме в леглото и даваме по същество :mrgreen: .
borkova

Предишна

Назад към Зона за мъже