Най-добър мобилен оператор - търся мнения

Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.

Re: Telenor се опитаха да ме измамят с предложение за безплатен таблет

Мнениеот Malina » 12 Окт 2016, 13:04

donni написа:Явно все нещо трябва да има, което да не е наред :smile: . Но аз не разбрах, за да вземете таблета, трябва да преподпишете нов договор с нови условия, така ли?

Разбира се, нали има тарифен план.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот klara » 12 Окт 2016, 13:38

И на мен миналия месец като си плащах сметката ми предложиха таблет, но ми обясниха какво се плаща, след като доста въпроси им зададох :mrgreen: .
klara

Мнениеот Malina » 12 Окт 2016, 14:47

klara написа:И на мен миналия месец като си плащах сметката ми предложиха таблет, но ми обясниха какво се плаща, след като доста въпроси им зададох :mrgreen: .

Разбира се, че има уловка, иначе няма да ги раздават така, рядко се дават подаръци без да се иска нещо насреща.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Re: От кабеларката ме карат да плащам за вече прекратена услуга

Мнениеот daniela.stoqnova » 23 Ное 2016, 23:59

платила съм си задълженията в предпоследния месец за да прекратим договора. карат ме да плащам за вече прекратена услуга без да съм я ползвала.
daniela.stoqnova

Мнениеот pitanka » 24 Ное 2016, 09:44

Редовен номер, принуждават хората да плащат за нещо, което вече не искат да ползват. Все едно те наказват за това, че не искаш вече да си техен клиент. Доста често срещана практика и при кабелните, и при мобилните оператори.
pitanka

Мнениеот Kaya » 28 Ное 2016, 17:09

pitanka написа:Редовен номер, принуждават хората да плащат за нещо, което вече не искат да ползват. Все едно те наказват за това, че не искаш вече да си техен клиент. Доста често срещана практика и при кабелните, и при мобилните оператори.

Което е много грозно и малоумно! Но извиват ръцете, което е много, много грозно! Не, че е въпросът в още някой лев, но да ти кажат това и това дължиш. При мен имаше проблем с мтел сменях се на друг оператор, 10 пъти ги питах дължа ли им нещо и след 2 седмици ми звъни някаква жена да ме уведоми, че имам задължение. Познайте колко ги навях и насях! Но разбира се, това не помага, те са дебилоустойчиви тея!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот fairy » 28 Ное 2016, 21:47

Не се ли научиха вече как да не гонят клиентите си? В България никой не те бръсне за нищо.
fairy

Мнениеот Kaya » 01 Дек 2016, 13:20

fairy написа:Не се ли научиха вече как да не гонят клиентите си? В България никой не те бръсне за нищо.

Те се възползват, защото тея неща в наши дни са необходимост, а и ние българите сме такива, че все навеждаме глава, да не разваляме рахата... тъй че какво се учудваш..
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Удачна ли е рекламата на Теленор с ХРИСТОС Аргиров или е проява на лош вкус?

Мнениеот Траянка » 18 Яну 2017, 11:55

От известно време попадам на една от глупавите реклами на Теленор, в която говорят за някакъв младеж. Не одобрявам рекламите им, объркани и глупави са, но зяпнах, когато видях и чух тази...

КАКВО???

ХРИСТОС???
Как е възможно ТЕЛЕНОР да се гаврят така с Исус Христос? Не знам кой мисли клиповете им, но да продаваш по Коледа с името на Христос е гавра с вярата ни! Няма по-отвратителен пример за гавра с думи от Библията, има граници, които не трябва да бъдат прекрачвани.

Кампанията на Теленор е обидна за всички нормални хора!
Траянка

Re: Удачна ли е рекламата на Теленор с ХРИСТОС Аргиров или е проява на лош вкус?

Мнениеот roksana » 18 Яну 2017, 12:33

Теленор по принцип си обичат заигравките, мен ми беше интересна в началото, сега ми омръзна. Но чак пък подигравка с Господ! Не съм чула от БПЦ да са реагирали :mrgreen: .
roksana

ПредишнаСледваща

Назад към Похвали се, оплачи се, намерете или дайте своето мнение!