Обсебва ли телевизията: психология на екранната зависимост и как да се защитим

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Кой какво гледа по телевизията?

Мнениеот Monika_Spasova » 29 Ное 2016, 16:05

Rali_hr написа:Напоследък много често гледам BTV comedy, много ми е забавно, а и си припомням "Моите мили съседи", гледах ти като дете! :mrgreen: Дори виждам много части, които съм забравила и серии, които не съм гледала.

И аз ги гледам, много са ми забавни, доста старо сериалче, но е много весело. Само космите подмишниците на Рафа на мога да преживея. :mrgreen:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот penelopa » 30 Ное 2016, 00:00

То по-добре да не се гледа телевизия, направо могат да те побъркат от глупости и гадости.
penelopa

Мнениеот Monika_Spasova » 30 Ное 2016, 10:35

penelopa написа:То по-добре да не се гледа телевизия, направо могат да те побъркат от глупости и гадости.

Да, много добро заключение, но във въпроса се пита кой какво гледа, а не дали да гледа телевизия - за и против.
:lol: :lol: :lol:
Аз винаги пускам телевизора у нас, като втори човек вкъщи ми е, без него не мога. Гледам фокс лайф и бтв комеди, както и нова кино, заради филмите. :) От както си пуснах и HBO често гледам и там!
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот mamina » 30 Ное 2016, 10:44

Аз повече музикалните канали пускам, помага ми да си почина, пък и настроение ми дават :smile: .
mamina

Мнениеот silver933 » 30 Ное 2016, 12:03

Гледам научнопопулярните, хобитв и подобни, най-добре се чувствам. Рядко гледам някакви сериали, или пък реалити предавания.
Аватар
silver933

Мнениеот отчаяна » 01 Дек 2016, 11:29

Аз много харесвам реалити форматите, не изпускам нищо! Забавни са ми с техните интриги, как се правят на важни, а после лъсват с глупостите си.
отчаяна

Мнениеот S_Milenska » 01 Дек 2016, 14:42

отчаяна написа:Аз много харесвам реалити форматите, не изпускам нищо! Забавни са ми с техните интриги, как се правят на важни, а после лъсват с глупостите си.
На мен също ми харесват, сега гледам Фермата. :razz:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Mauritius » 02 Дек 2016, 12:25

Фермата ме изненада, миналия сезон не съм го гледал, но този е много интересен и няма нищо общо с простотиите на такива реалити формати.
Mauritius

Мнениеот Anka » 02 Дек 2016, 14:53

Веднъж съм гледала само финала на фермата, какъв е смисъла на предаването?
Аватар
Anka

Мнениеот rose_92 » 02 Дек 2016, 15:17

От сериалите гледам "София - ден и нощ" и "Откраднат живот" по Нова тв - това ми е и любимата телевизия. Харесвам и Кино Нова, защото пускат хубави филми. Доскоро гледах Вип Брадър, но свърши. Предаванията, които сега дават, не са ми особено интересни. Снощи гледах "Мис Пепеляшка" - възмущавала съм се 1 час как може това нещо с огромни джуки и 5 бани по рождение да бъде Мис..Кой ги избира тези, направо е необяснимо. По-добре да не го гледам това предаване повече. Иначе гледам новините почти всеки ден, за да се информирам какво се случва. Политически предавания не обичам да гледам, защото ме натоварват. Поради тази причина и сутрешните блокове ги избягвам, защото още от сутринта не ми се гледат и слушат тези...
rose_92

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения