Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот отчаяна » 01 Дек 2016, 11:58

Ама много трудно се постига. всички искат безоблачни моменти и живот, да се запазят първоначалните отношения, но на практика не става така. Трябва да се абстрахираме от ненужните неща, но това го разбираме доста по-късно.
отчаяна

Мнениеот Lollipop » 01 Дек 2016, 12:12

Че не е лесно, не е, да задържиш любовта толкова години, наистина. Но е важно да успееш и ти да се промениш, според това, което се случва и да се нагодиш така, че да продължиш да бъдеш желан и обичащ.
Аватар
Lollipop

Мнениеот nefertiti » 09 Дек 2016, 12:03

Нито сексапилът е обвързан с понятието "до определена възраст", нито пък романтиката е обвързана с "до трета-пета година от брака". За тези неща няма срок на годност. Има желание, потребност и намиране на начини. И това важи и за двамата партньори.
nefertiti

Мнениеот Lili_pili » 09 Дек 2016, 13:56

nefertiti написа:Нито сексапилът е обвързан с понятието "до определена възраст", нито пък романтиката е обвързана с "до трета-пета година от брака". За тези неща няма срок на годност. Има желание, потребност и намиране на начини. И това важи и за двамата партньори.

Не е разбира се, но се съгласи, че с времетое трудно да се поддържа любовта, както в началото.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Предишна

Назад към Приказки по женски