Mon_ton написа:МНого интересна история, прочетох я до колкото позволява моя английски.![]()
Имам един въпрос, понеже виждам, че си доста информиран. :) Искам да си взема някакъв уред за вкъщи, понеже сама се грижа за дъщеричката ми и нямам на кой да я оставям, за да ходя на фитнес. Намерих фитнес в града с детски кът в съседство, но трябва да е над 3 години, за да я оставя сама, а до тогава не мога да чакам. Засега само се разхождаме заедно, но не мога да кажа, че е много ефикасно. Дори след раждането продължих да качвам и вече съм с 8кг повече, отколкото в края на бременността.Може ли да помогнеш, какво е най-удачно да избера?
![]()
Мисля за велоергометър, с идеята да не ми натоварва ставите, че имам проблеми с тях, но се чудя дали е достатъчно ефикасно за тренировки или е само отбиване на номера?
Fancy написа:Не съм съвсем съгласна, че храненето е най-лесно да се ограничи. Колкото си повтаряш, че трябва да ядеш по-малко, толкова повече нещо все те съблазнява.
Pipilota написа: Много искам и аз да си взема велоергометър (леле колко трудна дума), но мъжът ми е против и не ми позволява.Да съм се разхождала била... мога ли в студ и жега да се разхождам...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта