. А тяхното няма как да не го предложиш на масата. Нашите приятели не са много претенциозни, но обичат хубавата храна. Всичко, поднесено с вкус и приготвено добре, е добре дошло.
 . А тяхното няма как да не го предложиш на масата. Нашите приятели не са много претенциозни, но обичат хубавата храна. Всичко, поднесено с вкус и приготвено добре, е добре дошло.
borkova написа:Аз много рядко предлагам риба, защото не всеки обича, а и ми се струва, че трудно се съчетава в едно меню с други неща.
 . Трябва да се поинтересува и съвсем малко е нужно, за да предложи нещо по-така. Аз също вече избягвам пържоли, свински или пилешки, с тежки сосове и се ориентирам като че ли повече към салати и предястия, които спокойно наяждат човек - пълнени гъбки, брускети, солени палачинки или всякакви видове ролца .
 . Трябва да се поинтересува и съвсем малко е нужно, за да предложи нещо по-така. Аз също вече избягвам пържоли, свински или пилешки, с тежки сосове и се ориентирам като че ли повече към салати и предястия, които спокойно наяждат човек - пълнени гъбки, брускети, солени палачинки или всякакви видове ролца .
zagrijena написа:Затова харесвам "Черешката на тортата", защото там страхотни идеи взимам за по-официални менюта. Макар че не всички са сполучливи предложения и избори на блюда.

. Ама то и при обикновените хора е така, трябва човек да е изкусен кулинар и да познава тънкостите на готварството, така че и обикновено ястие да те накара да си оближеш пръстите.
 . Ама то и при обикновените хора е така, трябва човек да е изкусен кулинар и да познава тънкостите на готварството, така че и обикновено ястие да те накара да си оближеш пръстите.Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта