Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

Re: Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

Мнениеот dejavu » 09 Май 2016, 14:10

Като към тях прибавиш и доброто отношение или поне стремежа да не се зъбиш излишно и работата се нарежда :mrgreen: :lol: . Лошо е, когато човек е злопаметен и не може да си сдържи езика да не клъвне.
dejavu

Мнениеот Gorica23 » 09 Май 2016, 14:40

Хахаха, зъбене само в рамките на нормалното... :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот mamina » 09 Май 2016, 14:50

Кое е нормалното - 1 път на ден или 1 път в седмицата? :lol: Все пак от време на време трябва да се показва кой е шефа :mrgreen: .
mamina

Мнениеот Mon_ton » 20 Май 2016, 11:20

Gorica23 написа:Наблюденията ми сочат, че добрата храна и секса, вършат чудеса! :lol:

леле, това със секса след скарване не мога да го приема, честно ви казвам. Звучи ми толкова продажно, долно и противно! :front:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот balsam » 20 Май 2016, 12:00

първо гледам да замажа положението със смях, да поразмине и на него и на мен. Пък сексът после идва като бонус :lol: .
balsam

Мнениеот Rali_hr » 02 Фев 2017, 13:13

balsam написа:първо гледам да замажа положението със смях, да поразмине и на него и на мен. Пък сексът после идва като бонус :lol: .

хахаха, ей не го мога това, със секса за да се сдобрим, нямам сили! Като се запаля и се ядосам, съм си запалена и ядосана дълго време! :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот BeenieGal » 02 Фев 2017, 14:08

Значи твоят човек не може да те отпусне и трябва да поработи върху това :grin: . А ти недей толкова да му се сърдиш, да ти минава покрай ушите. Аз така се опитвам, иначе трябва да се гръмна :mrgreen: .
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Lollipop » 03 Фев 2017, 12:29

BeenieGal написа:Значи твоят човек не може да те отпусне и трябва да поработи върху това :grin: . А ти недей толкова да му се сърдиш, да ти минава покрай ушите. Аз така се опитвам, иначе трябва да се гръмна :mrgreen: .

Как ще ме отпусне, когато съм му бясна и накрая какво да легна да ме отпуска, да не съм ненормална?! Никога не бих си позволила подобно нещо, не се смеятам за толкова евтина по такъв начин да заслужавам прошка, внимание или нещо подобно! За мен жена, която е готова да прави секс, за да умилостиви партньорът си по-скоро трябва да премисли професията си. :roll:
Аватар
Lollipop

Предишна

Назад към Приказки по женски