Кога един мъж не иска връзка???

Re: Кога един мъж не иска връзка???

Мнениеот Камелия » 05 Юни 2012, 10:29

sanya написа:Когато мъжът открие жената на живота си и е убеден, че тя ще го направи щастлив, няма как да не иска връзка. Ако си просто с някой, колкото да не си сам - това вече е друг въпрос. Винаги в живота се случва така, че мъжете се влюбват лудо в жена, която безкрайно много ги разочарова и ближат рани дълго време след това. Това важи и за жените между другото, а човек след подобно разочарование трудно би се доверил и би бил готов за нова сериозна връзка. Мога да съдя и по себе си дори... Но времето лекува и в един момент срещаме "точния" човек, преоткриваме любовта в друга, много по-силна светлина и разбираме колко сме били глупави, че сме страдали толкова много за човек, който дори не ни е заслужавал. Така живота ни учи да ценим хората като такива и да направим правилния избор, на който всеки ден да казваме - Обичам те :D Или пък да го показваме, ако толкова ни е трудно да изговорим тези думи ;)

Много си права, но много често ние жените правим една и съща грешка - доверяваме се на погрешния човек. Понякога го правим защото имаме нужда от някой до себе си и постоянно търсим отчаяно. Оказва се обаче, че търсим любовта на погрешното място. Тогава хлътнали до уши, чуваме познатите думи - Мисля, че няма да се получи между нас. Не съм готов за връзка!
И тогава сърцето ни се пръска на хиляди парчета и така докато не загубим всичко човешко в себе си. След като вече сме допуснали омразата към света и хората да ни завладее изцяло се появява ТОЙ. Дали пък не е твърде късно и има ли шанс да си върнем доверието в мъжете?
Камелия

Мнениеот delinda » 05 Юни 2012, 15:34

Камелия написа:
sanya написа:Когато мъжът открие жената на живота си и е убеден, че тя ще го направи щастлив, няма как да не иска връзка. Ако си просто с някой, колкото да не си сам - това вече е друг въпрос. Винаги в живота се случва така, че мъжете се влюбват лудо в жена, която безкрайно много ги разочарова и ближат рани дълго време след това. Това важи и за жените между другото, а човек след подобно разочарование трудно би се доверил и би бил готов за нова сериозна връзка. Мога да съдя и по себе си дори... Но времето лекува и в един момент срещаме "точния" човек, преоткриваме любовта в друга, много по-силна светлина и разбираме колко сме били глупави, че сме страдали толкова много за човек, който дори не ни е заслужавал. Така живота ни учи да ценим хората като такива и да направим правилния избор, на който всеки ден да казваме - Обичам те :D Или пък да го показваме, ако толкова ни е трудно да изговорим тези думи ;)

Много си права, но много често ние жените правим една и съща грешка - доверяваме се на погрешния човек. Понякога го правим защото имаме нужда от някой до себе си и постоянно търсим отчаяно. Оказва се обаче, че търсим любовта на погрешното място. Тогава хлътнали до уши, чуваме познатите думи - Мисля, че няма да се получи между нас. Не съм готов за връзка!
И тогава сърцето ни се пръска на хиляди парчета и така докато не загубим всичко човешко в себе си. След като вече сме допуснали омразата към света и хората да ни завладее изцяло се появява ТОЙ. Дали пък не е твърде късно и има ли шанс да си върнем доверието в мъжете?

момичета много хубави разсъждения, достойни за сюжет на някое сериалче, но уви по мое мнение в истинския живот не се случва така. Не мисля, че мъжете познават това понятие "жената на живота ми". Според мен при тях всичко става с времето. Просто ги разбираш, свикваш с тях...те с теб също и така.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda

Мнениеот hristinara » 20 Фев 2013, 14:39

Когато е комплексиран егоист, които се страхува да обърне внимание на другиго освен себе си...
hristinara

Мнениеот reni64 » 20 Фев 2013, 16:53

Когато мисли само за работата си
reni64

Мнениеот biliana91 » 20 Фев 2013, 19:04

valiart написа: 75% от анкетираните признават, че не биха поканили жена на втора среща, ако е казала обидни думи на първата.

45% от мъжете остават с лошо впечатление за жена, която си оправя грима пред тях.

37% от мъжете загубват интерес към жени, които на първа среща питат колко им е голяма заплатата.

36% от мъжете се "плашат" от жени с мъжки навици: да пият бира на улицата и да разхвърлят дрехи по пода на апартамента.

12% от мъжете мразят жените да използват тяхната самобръсначка и четка за зъби.

ха ха ха, бъзливци :D[/quote]

Честно казано само тези 36% не ги разбирам. Всичко останало и на мен също не ми е приятно.... все пак това е първа среща, нали така?!
Аватар
biliana91

Мнениеот aleksandrowa » 30 Сеп 2013, 14:33

мъжете искат жена която да ги подкрепя във всички важни решения, да бъде уважавана от приятелите му и да държи на него каквото стане! Не е сложно, просто ние жените се правим на луди понякога :smile:
aleksandrowa

Мнениеот pravilno » 03 Фев 2017, 17:11

biliana91 написа:
valiart написа: 75% от анкетираните признават, че не биха поканили жена на втора среща, ако е казала обидни думи на първата.

45% от мъжете остават с лошо впечатление за жена, която си оправя грима пред тях.

37% от мъжете загубват интерес към жени, които на първа среща питат колко им е голяма заплатата.

36% от мъжете се "плашат" от жени с мъжки навици: да пият бира на улицата и да разхвърлят дрехи по пода на апартамента.

12% от мъжете мразят жените да използват тяхната самобръсначка и четка за зъби.

ха ха ха, бъзливци :D

Честно казано само тези 36% не ги разбирам. Всичко останало и на мен също не ми е приятно.... все пак това е първа среща, нали така?![/quote]

Ама тези проценти по-скоро ми звучат като мъже, които не искат такива жени, а не изобщо връзка. Който иска само да се забавлява в леглото и после бяга, той не иска обвързване, такъв не го търси.
pravilno

Мнениеот YoLindi » 06 Фев 2017, 15:51

Когато се държи с теб все едно си лепенка, която гледа как по-бързо да отлепи :mrgreen: . Обаждания от време на време, никакви общи планове, дори излизания заедно винаги навеждат на тази мисъл.
YoLindi

Мнениеот Krum » 06 Фев 2017, 16:44

Добре де, не разбирам в тоя списък червения отгоре, защо жената ще ползва на мъжа самобръсначката или четката за зъби....
Аватар
Krum

Мнениеот viking » 07 Фев 2017, 10:56

Krum написа:Добре де, не разбирам в тоя списък червения отгоре, защо жената ще ползва на мъжа самобръсначката или четката за зъби....

за самобръсначката по бих разбрала, забравила жената да си вземе за нея, а не може да ходи космата :grin: . Виж, четката за зъби ми идва малко по-хард. Вярно, че може да се обменили вече всякакви секрети, но все пак четката би трябвало да е за индивидуално ползване.
viking

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски