d_2 написа:В днешно време, като цяло е трудно да разбереш, какво точно иска един мъж. По-важно е какво иска една жена. Да ме извиняват всички мъже, но от нас зависи всичко, защото ако ви чакаме вие да се наканите, то светът ще свърши. В този контекст, моят отговор по темата е следния - един мъж не иска връзка, когато една жена не е достатъчно сигурна в себе си.
tweety написа:d_2 написа:В днешно време, като цяло е трудно да разбереш, какво точно иска един мъж. По-важно е какво иска една жена. Да ме извиняват всички мъже, но от нас зависи всичко, защото ако ви чакаме вие да се наканите, то светът ще свърши. В този контекст, моят отговор по темата е следния - един мъж не иска връзка, когато една жена не е достатъчно сигурна в себе си.
...или се е уморил от вечното лутане. Знаеш ли, като,че ли последно време мъжете по- често се отдават на чувства ( поне при мен е така ) докато ние жените сме малко пасивни в това отношение.
Dia написа:Всичко, което прочетох в тази тема, са само оправдания, защо някой не ни се обажда, защо някой ни отбягва, защо някой не иска да се събужда до нас. Отговорът е съвършено прост и няма какво да се лъжем. Един мъж не иска връзка, когато НЕ Е ВЛЮБЕН!!! Това е, всичко останало са опити да си запазим самочувствието и достойнството. Когато мъжът е влюбен и обича, дори лошият му характер и страховете му не могат да го спрат да бъде с вас. Не се лъжете, мили дами, не търсете грешки и тактики. Мъжът или обича, или не обича, както и жената
d_2 написа:Dia написа:Всичко, което прочетох в тази тема, са само оправдания, защо някой не ни се обажда, защо някой ни отбягва, защо някой не иска да се събужда до нас. Отговорът е съвършено прост и няма какво да се лъжем. Един мъж не иска връзка, когато НЕ Е ВЛЮБЕН!!! Това е, всичко останало са опити да си запазим самочувствието и достойнството. Когато мъжът е влюбен и обича, дори лошият му характер и страховете му не могат да го спрат да бъде с вас. Не се лъжете, мили дами, не търсете грешки и тактики. Мъжът или обича, или не обича, както и жената
Dia, влюбването при мъжете става за секунда и точно толкова време е необходимо, за да изчезне. Нека не се заблуждаваме и да не си разказваме приказки. Хубаво е, но не е здравословно.
Dia написа:Всичко, което прочетох в тази тема, са само оправдания, защо някой не ни се обажда, защо някой ни отбягва, защо някой не иска да се събужда до нас. Отговорът е съвършено прост и няма какво да се лъжем. Един мъж не иска връзка, когато НЕ Е ВЛЮБЕН!!! Това е, всичко останало са опити да си запазим самочувствието и достойнството. Когато мъжът е влюбен и обича, дори лошият му характер и страховете му не могат да го спрат да бъде с вас. Не се лъжете, мили дами, не търсете грешки и тактики. Мъжът или обича, или не обича, както и жената
southernsun написа:Dia написа:Всичко, което прочетох в тази тема, са само оправдания, защо някой не ни се обажда, защо някой ни отбягва, защо някой не иска да се събужда до нас. Отговорът е съвършено прост и няма какво да се лъжем. Един мъж не иска връзка, когато НЕ Е ВЛЮБЕН!!! Това е, всичко останало са опити да си запазим самочувствието и достойнството. Когато мъжът е влюбен и обича, дори лошият му характер и страховете му не могат да го спрат да бъде с вас. Не се лъжете, мили дами, не търсете грешки и тактики. Мъжът или обича, или не обича, както и жената
Напълно съм съгласна с теб Dia, в момента съм подобна ситуация. Радвам се на красиви чувства, но за съжаление при мен все още не идват, това до някъде ме плаши. Ами ако никога не дойдат?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта