Кога един мъж не иска връзка???

Re: Кога един мъж не иска връзка???

Мнениеот southern_sun » 11 Яну 2012, 14:36

Мда може и да изпитвам някакви чувства, но определено не е влюбване защото не ми пърхат молците в стомаха. Просто ми е хубаво. А що се отнася до приказките, коя жена не иска да е принцеса? И да се бори за сърцето и красивия принц? Ти не си ли така?
southern_sun

Мнениеот d_2 » 11 Яну 2012, 14:43

southernsun написа:Мда може и да изпитвам някакви чувства, но определено не е влюбване защото не ми пърхат молците в стомаха. Просто ми е хубаво. А що се отнася до приказките, коя жена не иска да е принцеса? И да се бори за сърцето и красивия принц? Ти не си ли така?

Ами не знам. Не бих могла да отговоря, тъй като аз се опитвам да приземявам ситуацията. Мисля, че е нормално човек да си задава въпроси и да търси отговорите.
Бих добавила също, че грозната истина е следната - принцеси отдавна няма, а принцове никога не е имало. Нека бъдем реалисти, дори когато ние е хубаво.
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Мнениеот delinda » 16 Май 2012, 10:31

pasta написа:Когато все още не е пораснал......

Pasta, с огромна болка в душата искам да ти кажа, че повечето мъже (или поне над 80% от тях) все още не са пораснали и надали някога въобще ще пораснат.
Според мен основната причина, един мъж да не иска сериозни отношения с една жена, е липсата на достатъчен интерес от негова старана. Интересът ръководи всичко в мъжката психика. Ако искате един обвързване с един мъж, просто се постарайте да станете интересна, загадъчна и леко непредвидима в неговите очи. Това ще го провокира да се интересува, да се доказва и ... да ви следва (като кученце) :D :D :D :lol:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda

Мнениеот ДжЪз » 16 Май 2012, 11:30

southernsun написа: А що се отнася до приказките, коя жена не иска да е принцеса? И да се бори за сърцето и красивия принц? Ти не си ли така?

Хора, принцове няма. Съществуват само жаби, които се представят за такива. Но разберете, че колкото повече ги целувате, с надеждата те да се променят, толкова повече измъчвате себе си. Принцът на бял кон отдавна е изчезнал вид, а с него и принцесите вече не са в наличност. :P
Аватар
ДжЪз

Мнениеот bobito » 16 Май 2012, 13:02

Един мъж не иска връзка, когато няма сериозни намерения към жената до себе си. Никога не съм си губила времето с мъже, които не знаят какво искат. Или е с мен, или не е, какво има толкова да му мисли? Аз съм сериозен човек и държа човекът до мен също да е такъв :roll:
bobito

Мнениеот SunFlower » 16 Май 2012, 15:17

bobito написа:Един мъж не иска връзка, когато няма сериозни намерения към жената до себе си. Никога не съм си губила времето с мъже, които не знаят какво искат. Или е с мен, или не е, какво има толкова да му мисли? Аз съм сериозен човек и държа човекът до мен също да е такъв :roll:

Как разбираш кога си намерила сериозния, при мен не винаги се получава. Имам две сериозни връзки зад гърба си, но определено нито един от тях не бих нарекла сериозен, ако бяха такива то нямаше да са в графата " бивши".
Аватар
SunFlower

Мнениеот зозо » 16 Май 2012, 16:10

SunFlower написа:

Как разбираш кога си намерила сериозния, при мен не винаги се получава. Имам две сериозни връзки зад гърба си, но определено нито един от тях не бих нарекла сериозен, ако бяха такива то нямаше да са в графата " бивши".[/quote]

Само времето може да покаже колко е сериозен човекът до теб, и до колко истински вашите отношения. Това, че си се разделила някого означава, че просто не сте били един за друг... Хората преживяват тежко разделите, защото смятат, че има виновни и наранени. Истината е, че това е нормален ход на нещата, само така можеш да намериш истинската любов...
Аватар
зозо

Мнениеот delinda » 19 Май 2012, 15:02

зозо написа:
SunFlower написа:

Как разбираш кога си намерила сериозния, при мен не винаги се получава. Имам две сериозни връзки зад гърба си, но определено нито един от тях не бих нарекла сериозен, ако бяха такива то нямаше да са в графата " бивши".

Само времето може да покаже колко е сериозен човекът до теб, и до колко истински вашите отношения. Това, че си се разделила някого означава, че просто не сте били един за друг... Хората преживяват тежко разделите, защото смятат, че има виновни и наранени. Истината е, че това е нормален ход на нещата, само така можеш да намериш истинската любов...[/quote]

Зозо, мисля че си доста философски настроена. Според нещата стоят много по-просто, когато един мъж иска връзка - то просто си личи. Ти го виждаш, усещаш го... Сама можеш някак да разбереш, че този човек мисли за бъдеще с вас.
Когато един мъж просто се забавлява с една жена, също може да се усети.
Тук няма фактор врем. Нещата не се променят, те просто се случват.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda

Мнениеот Камелия » 23 Май 2012, 09:43

y.jpg
y.jpg (5.07 KiB) Прегледано 1847 пъти

Аз предлагам малко да обърнем внимание не на това, че мъжете не искат връзка, а защо не казват "обичам те" !
Понякога мъжете се опитват да избягат от тези сериозни думи, може би от страх да не изглеждат глупаво или се страхуват от себе си, може би от суеверие или от страх да не развалят магията.
Споделянето на чувствата не е лигава емоция, но трябва да приемем факта, че нашите силни половинки имат различна представа за държанието на един мъж.
Тяхната гледна точка в случая е да демонстрират самоувереност и хладнокръвие,опитват се да ни убеждават в уравновесеност и разсъдливост, но тайно в себе си носят вълнението от усещането да обичаш.
Нека ги обичаме такива, каквото са! Те са просто непорастнали деца!
Камелия

Мнениеот sanya » 05 Юни 2012, 10:17

Когато мъжът открие жената на живота си и е убеден, че тя ще го направи щастлив, няма как да не иска връзка. Ако си просто с някой, колкото да не си сам - това вече е друг въпрос. Винаги в живота се случва така, че мъжете се влюбват лудо в жена, която безкрайно много ги разочарова и ближат рани дълго време след това. Това важи и за жените между другото, а човек след подобно разочарование трудно би се доверил и би бил готов за нова сериозна връзка. Мога да съдя и по себе си дори... Но времето лекува и в един момент срещаме "точния" човек, преоткриваме любовта в друга, много по-силна светлина и разбираме колко сме били глупави, че сме страдали толкова много за човек, който дори не ни е заслужавал. Така живота ни учи да ценим хората като такива и да направим правилния избор, на който всеки ден да казваме - Обичам те :D Или пък да го показваме, ако толкова ни е трудно да изговорим тези думи ;)
sanya

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски