03 Яну 2012, 16:10
03 Яну 2012, 16:18
d_2 написа:В днешно време, като цяло е трудно да разбереш, какво точно иска един мъж. По-важно е какво иска една жена. Да ме извиняват всички мъже, но от нас зависи всичко, защото ако ви чакаме вие да се наканите, то светът ще свърши. В този контекст, моят отговор по темата е следния - един мъж не иска връзка, когато една жена не е достатъчно сигурна в себе си.
03 Яну 2012, 16:24
tweety написа:d_2 написа:В днешно време, като цяло е трудно да разбереш, какво точно иска един мъж. По-важно е какво иска една жена. Да ме извиняват всички мъже, но от нас зависи всичко, защото ако ви чакаме вие да се наканите, то светът ще свърши. В този контекст, моят отговор по темата е следния - един мъж не иска връзка, когато една жена не е достатъчно сигурна в себе си.
...или се е уморил от вечното лутане. Знаеш ли, като,че ли последно време мъжете по- често се отдават на чувства ( поне при мен е така ) докато ние жените сме малко пасивни в това отношение.
03 Яну 2012, 17:28
10 Яну 2012, 15:12
11 Яну 2012, 10:38
11 Яну 2012, 10:49
Dia написа:Всичко, което прочетох в тази тема, са само оправдания, защо някой не ни се обажда, защо някой ни отбягва, защо някой не иска да се събужда до нас. Отговорът е съвършено прост и няма какво да се лъжем. Един мъж не иска връзка, когато НЕ Е ВЛЮБЕН!!! Това е, всичко останало са опити да си запазим самочувствието и достойнството. Когато мъжът е влюбен и обича, дори лошият му характер и страховете му не могат да го спрат да бъде с вас. Не се лъжете, мили дами, не търсете грешки и тактики. Мъжът или обича, или не обича, както и жената
11 Яну 2012, 10:54
d_2 написа:Dia написа:Всичко, което прочетох в тази тема, са само оправдания, защо някой не ни се обажда, защо някой ни отбягва, защо някой не иска да се събужда до нас. Отговорът е съвършено прост и няма какво да се лъжем. Един мъж не иска връзка, когато НЕ Е ВЛЮБЕН!!! Това е, всичко останало са опити да си запазим самочувствието и достойнството. Когато мъжът е влюбен и обича, дори лошият му характер и страховете му не могат да го спрат да бъде с вас. Не се лъжете, мили дами, не търсете грешки и тактики. Мъжът или обича, или не обича, както и жената
Dia, влюбването при мъжете става за секунда и точно толкова време е необходимо, за да изчезне. Нека не се заблуждаваме и да не си разказваме приказки. Хубаво е, но не е здравословно.
11 Яну 2012, 11:00
Dia написа:Всичко, което прочетох в тази тема, са само оправдания, защо някой не ни се обажда, защо някой ни отбягва, защо някой не иска да се събужда до нас. Отговорът е съвършено прост и няма какво да се лъжем. Един мъж не иска връзка, когато НЕ Е ВЛЮБЕН!!! Това е, всичко останало са опити да си запазим самочувствието и достойнството. Когато мъжът е влюбен и обича, дори лошият му характер и страховете му не могат да го спрат да бъде с вас. Не се лъжете, мили дами, не търсете грешки и тактики. Мъжът или обича, или не обича, както и жената
11 Яну 2012, 14:24
southernsun написа:Dia написа:Всичко, което прочетох в тази тема, са само оправдания, защо някой не ни се обажда, защо някой ни отбягва, защо някой не иска да се събужда до нас. Отговорът е съвършено прост и няма какво да се лъжем. Един мъж не иска връзка, когато НЕ Е ВЛЮБЕН!!! Това е, всичко останало са опити да си запазим самочувствието и достойнството. Когато мъжът е влюбен и обича, дори лошият му характер и страховете му не могат да го спрат да бъде с вас. Не се лъжете, мили дами, не търсете грешки и тактики. Мъжът или обича, или не обича, както и жената
Напълно съм съгласна с теб Dia, в момента съм подобна ситуация. Радвам се на красиви чувства, но за съжаление при мен все още не идват, това до някъде ме плаши. Ами ако никога не дойдат?