Диета при висок холестерол

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Отслабвайте ежедневно без лишения и усилия

Мнениеот dessiblond » 17 Юли 2015, 16:38

Добре де, ама защо постваш тази информация, ти как се справяш с всичко това, аз поне съгрешавам и то нерядко, като нямам предвид конкретната тема, а и предната, която коментирах
dessiblond

Може ли да се подобри здравето на косата с диета?

Мнениеот Ваня Стойчева » 14 Окт 2016, 10:07

С годините и есенния косопад, вече останах без коса. :mad: Знаем, че храненето има голямо отношение към здравето ни като цяло, затова се надявам, че чрез някакви промени на диетата ми ще има малко подобрение в косата ми, защото сега положението е лошо. :-|
Някоя от вас дали е успяла да подобри здравето на косата си само с диета, или това е невъзможно и задължително трябва да се включат добавки и терапии? :roll:
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Може ли да се подобри здравето на косата с диета?

Мнениеот mangusta » 14 Окт 2016, 14:07

И храненето си е важно, повече плодове и зеленчуци, особено сурови зеле, моркови, цвекло. Нетлъстото месо също е препоръчително, особено риба. Но само на храната да разчиташ мисля, че не е достатъчно. Сигурно и с разни масла трябва да се поддържа.
mangusta

Re: Може ли да се подобри здравето на косата с диета?

Мнениеот svetlozara » 14 Окт 2016, 14:16

ЮХраната като за всяко нещо си трябва да бъде здравословна, но без добавки няма как да стане. Особено,а ко имаш и някой проблем с щитовидната жлеза просто със сигурност трябвада почнеш и добавки.
svetlozara

Re: Ще има ли ефект ако приложим антиоксидантна диета като метод на лечение?

Мнениеот Локумът » 21 Дек 2016, 15:28

mix_twix написа::) Онзи ден ми казаха да си пийвам по малко ракия да ми убива микробите, това брои ли се за антиоксидантна диета?

Брои се,м разбира се, тва е начина при много мъже да се справят с микробите си!:)
А за другите диети, там по-добре да помага някой лекар и да казва кое е правилно и кое - не.
Аватар
Локумът

Мнениеот exotic » 27 Дек 2016, 15:05

Все за нещо ще има ефект, но аз не бих я правила, без да се консултирам с лекар. Дори и да е против той, поне да знам защо и оттам да си взимам решението.
exotic

Мнениеот Локумът » 27 Дек 2016, 16:06

exotic написа:Все за нещо ще има ефект, но аз не бих я правила, без да се консултирам с лекар. Дори и да е против той, поне да знам защо и оттам да си взимам решението.

Най-добре е когато се правят някакви крайни диети да се консултираме с лекар, ама нали на комшийката Катя не й е станало нищо.. и отиде тя.
Аватар
Локумът

Мнениеот Anka » 07 Мар 2017, 16:28

Антиоксидантите се смятат за различни таблетки с таккъв ефект и плодвете и зеленчуците нали така? Според някои привърженици на различни идеи, подобен начин на хранене може да има ефект върху различни заболявания, но по-скоро при хронични такива, грип надали може да се пребори сплодове.
Аватар
Anka

Мнениеот Ваня Стойчева » 07 Мар 2017, 17:09

Прехвалена история са антиоксидантаите, тялото по принцип има способността да се пречиства и да рефрешва функциите си, ние сме страхотна машина, която може да се поправя, стига да имаме желание, не ни трябват вълшебни начини на съществуване, а малко повече внимание към това, което правим ежедневно.
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Отслабвайте ежедневно без лишения и усилия

Мнениеот Локумът » 26 Апр 2017, 10:07

Има много хора, които се справят с тези препоръки и си живеят супер... само че е трудно да се преодолее мисленето и яденето като за последно.
Аватар
Локумът

ПредишнаСледваща

Назад към Диети