kipru6a написа:Привет,
снимката е актуална, снимах точно, когато ви писах. Но след това кожата ми продължи да се изприщва и навсякъде има ситни пъпчици.
Използвала съм БИодерма 50+ с цвят, за околоочен контур слагах олио Ретинол (имам доста силни кръгове под очите).
След като започна даха да ми излизат пъпчиците спрях всякаква козметика и се мазах само със Сребърна вода и Лоцион на Милва за акне.
Вечер миех лицето си със продукт на Авин, но после минах на AkniCare
kipru6a написа:Добро утро,
мерси за отговора. За момента съм спряла всичко.
Имам още едно въпросче- в момента уместно ли е да си правя у дома пилинг или ексфолиация на лицето? Ако да какъв продукт бихте ми препоръчали, защото след като казвате, че порите са запушени, то това ще доведе до поява на гнойни пъпчици. Имам гел (много ситен ексфолиант) на ProfiDerm- гел номер 1, мога ли да го използвам?
Дипрогентата няма да я използвам вече. Да продължа ли да се мажа с Acnicare крем вечер?
Мерси предварително
windowsv написа:Здравейте!
Момче съм на почти 18 год. От години кожата ми е мазна, лъщи, имам акне. Проблемът е, че от няколко месеца започнах да използвам доста често/през ден или всеки ден/ почистващи средства- гел на Himalaya, четка на Garnier Pure, но не използвах овлажняващи кремове, също така започнах физически упражнения, при които цялото ми лице се изпотява и след упражненията лицето ми става олющено, бели се. Първоначално беше само покрай носа, но се разпространява. Преди повече от 2 седмици спях всякакви почистващи средства. Но, правя ли упражнения, дори и само да си измия лицето, се олющва, зачервява, боли. Вчера започнах да го изтривам и нанасям за през деня овлажняващ крем на Nivea Visage за мазна кожа и пак на Nivea Visage овлажняващ крем, но нощен. Имам доста накупена козметика вкъщи. Какво бихте ми посъветвали?
windowsv написа:windowsv написа:Здравейте!
Момче съм на почти 18 год. От години кожата ми е мазна, лъщи, имам акне. Проблемът е, че от няколко месеца започнах да използвам доста често/през ден или всеки ден/ почистващи средства- гел на Himalaya, четка на Garnier Pure, но не използвах овлажняващи кремове, също така започнах физически упражнения, при които цялото ми лице се изпотява и след упражненията лицето ми става олющено, бели се. Първоначално беше само покрай носа, но се разпространява. Преди повече от 2 седмици спях всякакви почистващи средства. Но, правя ли упражнения, дори и само да си измия лицето, се олющва, зачервява, боли. Вчера започнах да го изтривам и нанасям за през деня овлажняващ крем на Nivea Visage за мазна кожа и пак на Nivea Visage овлажняващ крем, но нощен. Имам доста накупена козметика вкъщи. Какво бихте ми посъветвали?
Ще допълня, че сега кожата ми стана по - добре. Зачервяванията започнаха да изчезват.
kipru6a написа:Dobyr den,
posleden vypros- kakvo e vasheto mnenie za maskite s aspirin ili tezi sys salicilova kiselina
mersi
Dr Violina Todeva написа:windowsv написа:windowsv написа:Здравейте!
Ще допълня, че сега кожата ми стана по - добре. Зачервяванията започнаха да изчезват.
Здравейте, windowsv!
Бихте ли могъл да приложите и снимка в някой от е-мейлите ми? Също да попитам - имате ли ангажиране от акне на гърди, гръб или други части от тялото?
С уважение,
д-р Тодева
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта