13 Апр 2014, 14:45
Female написа:Здравейте Д-р Тодева,
имам белези от акне може ли да ми препоръчате неща за премахване на белезите.
Благодаря Ви предварително!
13 Апр 2014, 14:49
JUNO написа:Здавейте,
имам проблем преди 1 седмица си направих кола маска на гърба, но се оказа, че козметичката ми не се справи добре и ми излезна нещо като акне, не съм сигурна дали е акне,червени пъпчици, нямат връх, но ме сърби ужасно много.
Първия ден като ми излезнаха се мазах със крем здраве с цинков оксид за раздразнена кожа, поуспокои ме малко, но пъпките си стояха. След това пробрах със витамерфен, защото съм го ползвала за татуировки и наистина помага на кожата. Проблема с пъпките обаче не се оправи, немога да отида на лекар, защото нямам работа от известно време и нямам осигуровки.
Много Ви се моля да ми помогнете, притеснявам се да не е много сериозно, досега четох в интернет мнения.
Мога да Ви пратя снимка на имейла да погледнете.
Благодаря предвартително.![]()
14 Апр 2014, 11:15
14 Апр 2014, 11:38
JUNO написа:Здравейте, пратих Ви имейл със снимки на violina_todeva@abv.bg
14 Апр 2014, 12:56
Dr Violina Todeva написа:JUNO написа:Здравейте, пратих Ви имейл със снимки на violina_todeva@abv.bg
Здравейте!
Не са прикачени снимките в е-мейла!
22 Апр 2014, 12:42
22 Апр 2014, 14:00
Ралица Христова написа:Здравейте, д-р Тодева.
Имам син на 12 години. Още от малък по лицето и раменете има съвсем ситни пъпчици, които стоят по-скоро като грапавини. Мънички, без връхчета. Ползвахме медицинска козметика, понамаляха. Сега, с навлизането в пубертета, тези пъпчици бързо плъзнаха почти навсякъде по тялото му и медицинската козметика вече не помага. Може ли да ме посъветвате какво да направя, за да ги изчистим и да не се възпалят. Сега, засега, нямаме такъв проблем, но може да възникне.
Благодаря
22 Апр 2014, 14:13
22 Апр 2014, 14:47
Dr Violina Todeva написа:Ралица Христова написа:Здравейте, д-р Тодева.
Имам син на 12 години. Още от малък по лицето и раменете има съвсем ситни пъпчици, които стоят по-скоро като грапавини. Мънички, без връхчета. Ползвахме медицинска козметика, понамаляха. Сега, с навлизането в пубертета, тези пъпчици бързо плъзнаха почти навсякъде по тялото му и медицинската козметика вече не помага. Може ли да ме посъветвате какво да направя, за да ги изчистим и да не се възпалят. Сега, засега, нямаме такъв проблем, но може да възникне.
Благодаря
Здравейте, Ралица Христова!
Споделете какво точно използвате към момента. Добре е преди да Ви препоръчам какво да използвате да видя какво е състоянието на кожата му в различните засегнати области!
С уважение,
23 Апр 2014, 14:14
sev написа:На 2014-04-21 15:57, sevdalina velinova написа:
> Здравейте д-р Тодева...Бих искала да
> погледнeте моите снимки и да ми кажете
> какво ще е необходимо за
> заличаване(ако е възможно)на белезите
> от акне по лицето ми ....За което ще ви
> бъда изключително благодарна и
> признателна..
Здравейте д-р Тодева...
За заличаване на белезите единственото, което правя в момента е маската от лимон ,сода и хума..(2-3 пъти в седмицата)...с цел избелване ..Ползвам фон дю тен почти всеки ден на N7(защото има добра покриваемост) и това е общо взето...Преди него слагам винаги крем на amway за смесен тип кожа...
Какво трябва да променя ,от какво имам нужда за да имам чиста кожа без белези..Благодаря предварително...