Ралица Христова написа:Dr Violina Todeva написа:Ралица Христова написа:Здравейте, д-р Тодева.
Имам син на 12 години. Още от малък по лицето и раменете има съвсем ситни пъпчици, които стоят по-скоро като грапавини. Мънички, без връхчета. Ползвахме медицинска козметика, понамаляха. Сега, с навлизането в пубертета, тези пъпчици бързо плъзнаха почти навсякъде по тялото му и медицинската козметика вече не помага. Може ли да ме посъветвате какво да направя, за да ги изчистим и да не се възпалят. Сега, засега, нямаме такъв проблем, но може да възникне.
Благодаря
Здравейте, Ралица Христова!
Споделете какво точно използвате към момента. Добре е преди да Ви препоръчам какво да използвате да видя какво е състоянието на кожата му в различните засегнати области!
С уважение,
Здравейте отново, д-р Тодева.
Ползвали сме козметиката на Авен и на Биотрейд за проблемна кожа. Преди това му бяха изписали медицински душ гел и сапун, но не мога да се сетя как се казваха. Мисля, че беше на Sebamed, но не съм сигурна. Вчера му купих хума, за да си прави маски, но разбира се още няма ефект.
Мога да го снимам и утре да ви пратя снимки, но пъпчиците наистина се разпростратират.
Благодаря много. Хубав ден
Ралица Христова
Здравейте!
Нека да видя и състоянието на кожата!
Поздрави,