Правила на форума
Добави отговор

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

31 Яну 2014, 11:51

m.vulev написа:
djudjanka написа:
m.vulev написа:Абе аз ли съм единственият мъж, който не се кефи на анален секс? Какво толкова намират мъжете в това е мога да разбера?!!!!!!! :shock:

А практикувал ли си го?

Ами да, не зная дали е заради пола на човека, с когото се случи, но наистина не ми хареса.
Т.е. няма какво толкова да не ми хареса, като че ли стяга повече :lol: и точно заради това, не че се хваля, ама май съм понадарен :D

Уау, приятелката ти ще е голяма късметлийка! :P

31 Яну 2014, 23:16

[color=#008040][/color]Здравейте, преди една седмица се случи нещо странно интересно и вълнуващо. Интимната ми приятелка беше в моя град и една вечер беше излязла с наша обща позната. Като се прибра ми разказа как познатата ни се похвалила колко й е хубаво да прави анален секс и т.н..
До тогава не възприемах добре идеята за анален секс, но от тогава само за това мисля! След като се бяхме разгорещили с приятелката ми я попитах, но тя категорично отхвърля възможността да пробваме. Желанието ми да пробвам се засили след като изчетох куп материали, как само с нанален секс жена може да достигне троен оргазъм, понеже ректума граничи с края на вагината и с клиторно стимулиране се получавал най-силният възможен оргазъм.
Въпреки липсата ми на опит разбрах, че при полов акт, започвайки а вагинален секс, при силна възбуда, с презерватив и предварително почистен ректум на жената(клизма или дамски душ), с желание и от двете страни, с лубрикант(за предпочитане органичен), в поза на физическа и психическа отпуснатост на жената, с предварително проникване с пръста(най-добре още при вагиналния акт), с целувки и ласки по тялото на жената, с нежно проникване на пениса, удоволствието и на двете страни е гарантирано!
Смо едно не мога да разбера: Как да знам коя жена иска да го направи без да сме живяли две години заедно преди това?

03 Фев 2014, 20:32

Не ви ли е срам, това са неестествени неща. Как е възможно?

10 Фев 2014, 12:32

Еми как,тя ще си поиска най-малкото :) Защо да е неестесвтено,щом на двамата им харесва?? по тази логика и оралната любов е неестествена.

Смятате ли, че е опасен аналният секс?

22 Яну 2015, 16:35

Никога не съм имала такова преживяване, но не съм имала и желанието, нито някой от партньорите ми. Въпреки това, чета доста коментари на момичета, които са правили анален секс и чак след стореното започват да мислят за последствията. :idea:

Не ми изглежда като най-опасното преживяване и въпреки това съм чела достатъчно, за да разбера, че аналният секс крие своите опасности, малки или големи, то те са там. :!:
black-and-white.jpg
black-and-white.jpg (36.3 KiB) Прегледано 3998 пъти
Последната статия, която четох е, че е възможно благодарение на анален секс да се сдобиеш с хемороиди, което убива всяко мое малко и тайно желания, което съм имала някога за анален секс :D

Какви други опасности смятате, че крие той, вярно е, че единствения вариант да се избегнат всички рискове, които крие аналния секс е да се въздържим от него и все пак някои харесват риска :idea: :roll: :) Като цяло смятате ли аналния секс за опасен и какви са най-добрите варианти, чрез които можем да се предпазим от опасностите, които крие това изживяване? :roll: :)

Re: Смятате ли, че е опасен аналният секс?

22 Яну 2015, 16:41

Като във всяко друго нещо трябва да си внимателен, но чак да е особено опасен аналния секс - не мисля, не казвам, че правя само такъв, но все пак дори и да не си правил трябва да си глупав, та да не се сетиш, че не е като вагиналния :lol: съответно по-добра лубрикация и задължително презерватив :idea: :idea: ;) ;)

22 Яну 2015, 16:47

Не смятам подобно нещо, ако го нямаше как гейовете щяха да се забавляват? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Смятам, че с добър лубрикант всичко е наред :)) :geek:

24 Яну 2015, 13:40

Не мисля, че е опасен, ако се практикува правилно, дори може да ти донесе и много приятни усещания :oops:
така че ако сте по-разкрепостени в леглото не си го спестявайте да пробвате ;)) :mrgreen:

24 Яну 2015, 13:54

Никой не иска да си признае за аналния секс. :) да ви кажа мъжете най си харесваме традиционния, но сме готови да опитаме всичко, стига партньорката да се навие. :mrgreen:

24 Яну 2015, 14:38

За мен не е нормално да се прави анален секс, без значение опасен ли е или е безопасен! :evil:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14