Правила на форума
Добави отговор

Re: Може ли да е приятен първият анален секс?

07 Апр 2015, 16:32

СладОранке, как може да искаш да правиш анален секс, ти всъщност искаш ли или това е заради твоя приятел? :?: :?: :?:

07 Апр 2015, 16:49

Смятам, че доста ще ти хареса, като се има предвид, че не си пробвала вагинален, ще ти се стори много готино, стига да е нежен и да използвате достатъчно лубрикант и задължително с презерватив! Не забравяй трябва да си адски отпусната и да се наслаждаваш на докосването!

07 Апр 2015, 17:01

За първи път правих анален преди седмица и беше много гадно и странно! Но на приятелят ми много му хареса, затова ще продължаваме с опитите, тъй че не се нагласяй да ти хареса от първия път. :|

07 Апр 2015, 17:15

Сладоранке, ти не си ли само на 15, къв анален секс ти се върти в главата?! :shock: Ти знаеш ли на теб какво ти се прави, искаш ли изобщо да правиш секс, или искаш щото трябва да задоволиш капризите на гаджето ти, което най-вероятно иска се похвали, че те е опънал отзад и ще те зареже, а ти ще почнеш да предлагаш анален секс на разни съученици, щото мама не ти позволява другия, а ще си супер вървежна, щото останалите ги е страх да пробват в задния двор! :roll: :roll: :roll: Искаш да станеш боклук от рано ли?

07 Апр 2015, 17:16

Много е гадно, супер зле е, мисля, че повечето коври се възбуждат от това и им харесва, не зная за нормалните жени дали всичко това е ок и дали има причина да ни харесва :shock:
Душичко, по-добре кажи на мама, че е време да разбере за какво иде реч и не всичко е като едно време или по-скоро нищо не е като едно време, така че е все тази, колко да те накаже, ако го направи :?: :!: Само се пази, че еднакво лесно се хваща и на 15 и на 25 :idea:

08 Апр 2015, 10:35

Не знам дали може да е приятен първия анален секс. :) той и втория не ми звучи като да бъде приятен :)

08 Апр 2015, 10:45

Не е ли откачено да искаш да задоволиш желанията и капризите на приятеля си? :roll:

08 Апр 2015, 12:00

Това си е тема табу! Никоя жена не си признава, че прави анален секс, но нека си признаем, че всяка една изпитва интерес и се вълнува от въпроса ;)

08 Апр 2015, 16:26

Много сте консерваривни всичките ;)

08 Апр 2015, 16:59

Ако приятелят ти наистина си пада по теб надали ще те притиска за секс. историята с мама не ми дава няма да я коментирам, тя е абсурдна просто, по-добре се разбери с мама по въпроса. А в аналния секс няма нищо лошо, добре е да се подготвите и двамата, да те отпусне, да използвате мнооого лубрикант и да не бързате със съществената фаза, любовната играе много важна. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14