Тук може да зададете въпроси и да споделите мнения за проблеми с Вашата кожа.
16 Дек 2015, 12:56
Здравейте! Бих искала да попитам кога трябва да започне лечението с Контратубекс след Секцио и колко време трябва да продължи!
04 Яну 2016, 18:48
kremena833 написа:Здравейте! Бих искала да попитам кога трябва да започне лечението с Контратубекс след Секцио и колко време трябва да продължи!
Здравейте, kremena833!
Може да започнете да използвате Контрактубекс след като паднат всички корички. Прилагайте 2-3 месеца!
Желая Ви здраве и успешна Нова 2016 година!
С уважение,
д-р Тодева
16 Яну 2016, 16:06
Здравейте! Подходящ ли е Контратубекс за белег от изгаряне с гореща вода като белега няма никакви релефности само е различна пигментацията? Белегът е от преди 2 месеца.
26 Яну 2016, 14:24
виви написа:Здравейте! Подходящ ли е Контратубекс за белег от изгаряне с гореща вода като белега няма никакви релефности само е различна пигментацията? Белегът е от преди 2 месеца.
Здравейте, виви!
Няма да Ви помогне контрактубекс. Съветът ми е докато избледнее пигментацията да използвате редовно слънцезащитен крем с фактор на защита 50! Къде се намира белега? Можете ли да приложите снимка?
С уважение,
д-р Тодева
27 Яну 2016, 13:07
Dr Violina Todeva написа:виви написа:Здравейте! Подходящ ли е Контратубекс за белег от изгаряне с гореща вода като белега няма никакви релефности само е различна пигментацията? Белегът е от преди 2 месеца.
Здравейте, виви!
Няма да Ви помогне контрактубекс. Съветът ми е докато избледнее пигментацията да използвате редовно слънцезащитен крем с фактор на защита 50! Къде се намира белега? Можете ли да приложите снимка?
С уважение,
д-р Тодева
Здравейте! Белегът се намира в горната част на бедрото отпред. Прилагам снимки, но не знам доколко ще се ориентирате заради качеството. А има ли значение какъв крем или само важно е фактора да е 50?
Благодаря предварително!

- 20160127_115528.jpg (18.82 KiB) Прегледано 363 пъти

- 20160127_115607.jpg (18.62 KiB) Прегледано 363 пъти
28 Яну 2016, 18:07
виви написа:20160127_115607.jpg
20160127_115607.jpg
Dr Violina Todeva написа:виви написа:Здравейте! Подходящ ли е Контратубекс за белег от изгаряне с гореща вода като белега няма никакви релефности само е различна пигментацията? Белегът е от преди 2 месеца.
Здравейте, виви!
С уважение,
д-р Тодева
Здравейте! Белегът се намира в горната част на бедрото отпред. Прилагам снимки, но не знам доколко ще се ориентирате заради качеството. А има ли значение какъв крем или само важно е фактора да е 50?
Благодаря предварително!
Здравейте!
Ако го закупите от аптека, марката не е от съществено значение!
За съжаление качеството на снимките наистина е лошо.
С уважение,
д-р Тодева
05 Фев 2016, 15:57
При премахване на бенки чрез електрокоагулация минали са 3 седмици и имам леки дупчици и малко по-дълбока на носа и розови петна с какво е най-удачно да ги мажа за по бързо възстановяване.надявам се да ми дадете съвет благодаря предварително
05 Фев 2016, 17:51
ivanela_94 написа:При премахване на бенки чрез електрокоагулация минали са 3 седмици и имам леки дупчици и малко по-дълбока на носа и розови петна с какво е най-удачно да ги мажа за по бързо възстановяване.надявам се да ми дадете съвет благодаря предварително
Здравейте, ivanela_94!
Малко ми е трудно да дам конкретна препоръка без да съм ги видяла! Приложете снимки, за да се ориентирам по-добре!
С уважение,
д-р Тодева
06 Фев 2016, 00:55
Надявам се снимката да добре за да ми дадете съвет за който ще съм безкрайно благодарна!
- Прикачени файлове
-

- gggggg.jpg (44 KiB) Прегледано 366 пъти
06 Фев 2016, 01:16
АВЕН ЦИКАЛФАТ КРЕМ дали е подходящ?