07 Май 2015, 09:41
ugotnofans8 написа:Здравейте! Имам различни симптоми и започнах да се притеснявам.Наскоро при всяко изхождане по голяма нужда се появява кръв и последният път имаше най-много.Имам малки издутенки около ануса,болки около таза и един път усетих пред стомаха.Всичко това не е от скоро.По едно време се спря,но когато отново се появи кръв и сърбеж след изхождане се притесних,но не отидох на лекар,защото ме беше страх да разбера какво ми има.Чела съм за рак или тумор на дебелото черво и други сериозни болести и наистина съм уплашена.Много ще се радвам ако получа някакъв отговор!
Здравейте, заповядайте за изследване на дебелото черво.
06 Юни 2015, 22:06
Здравейте!
Аз съм момче на 22г. от София и преди 2/3 седмици имах проблеми с долната част на тялото - главно възпалени нерви и разширени вени... В последствие се появи и остра болка и парене около и в ануса, зачерви се, също и някакъв секрет, който понякога се появява и до днес. Чувствам дискомфорт и леко се притеснявам...
Срам ме е да говоря за този си проблем, а и не знам към кого да се обърна за консултация, дори преглед. Ако може да ми помогнете ще Ви бъда безкрайно благодарен!
Поздрави!
07 Юни 2015, 10:48
Здравейте. Искам да попитам каде мога да отида в София на преглед за Ануса ???
09 Юни 2015, 23:59
Anton написа:Здравейте. Искам да попитам каде мога да отида в София на преглед за Ануса ???
Здравейте на предниа ми пост няма отговор..Реших да напиша какъв е проблемат ми.
От седмица и нещо имам сърбеж и влажност на ануса..Имам и някакви кожички. Много сьм притеснен защото видях снимки в интернет сас сьштите израстаци и пише, че е Рак

Имам промяна в изпражненията и понякога болка в корема...Утре ще отида в Токуда на Хирург и ме е мн страх
17 Юни 2015, 12:19
ugotnofans8 написа:
Здравейте! Имам различни симптоми и започнах да се притеснявам.Наскоро при всяко изхождане по голяма нужда се появява кръв и последният път имаше най-много.Имам малки издутенки около ануса,болки около таза и един път усетих пред стомаха.Всичко това не е от скоро.По едно време се спря,но когато отново се появи кръв и сърбеж след изхождане се притесних,но не отидох на лекар,защото ме беше страх да разбера какво ми има.Чела съм за рак или тумор на дебелото черво и други сериозни болести и наистина съм уплашена.Много ще се радвам ако получа някакъв отговор!
Здравейте, трябва да се огледа отвътре ануса и червото, за Ваше успокоение.
07 Юли 2015, 09:19
Здравейте, имам въпрос относно синът ми. Той е на 6 години, след изхождане се появява едно лилаво топче, което ми прилича на хемороид. Докато го избърша и топчето се прибира навътре. Според Вас хемороид ли е и какво мога да направя в този случай. Имам и още един въпрос, преди няколко години мъжът ми имаше външен хемороид и го лекуваше с Долопрокт - крем и за една седмица изчезна хемороида, сега отново се появи. Ползва Долопрокт - крем, Прокто-гливенол - крем, Пайлекс - крем,но те само успокояват болката.Прави също така седящи бани с калиев перманганат, мие се със студена вода при което хемороида се свива, но в последствие пак се издува.Какво друго може да направи за да се излекува. И дали може да Ви изпратя снимка да погледнете.Благодаря.
07 Юли 2015, 10:28
silveto12 написа:Здравейте, имам въпрос относно синът ми. Той е на 6 години, след изхождане се появява едно лилаво топче, което ми прилича на хемороид. Докато го избърша и топчето се прибира навътре. Според Вас хемороид ли е и какво мога да направя в този случай. Имам и още един въпрос, преди няколко години мъжът ми имаше външен хемороид и го лекуваше с Долопрокт - крем и за една седмица изчезна хемороида, сега отново се появи. Ползва Долопрокт - крем, Прокто-гливенол - крем, Пайлекс - крем,но те само успокояват болката.Прави също така седящи бани с калиев перманганат, мие се със студена вода при което хемороида се свива, но в последствие пак се издува.Какво друго може да направи за да се излекува. И дали може да Ви изпратя снимка да погледнете.Благодаря.
Не се притеснявайте, това е нормално. Ако има и кървене доведете детето за преглед при мен. За мъжът Ви е различно можете да изпратите снимка.
21 Юли 2015, 22:22
Здравеите на 25 години сам на скоро бях цепнат от полоидна киста с абсцес на опашката. Сега имам някаква подутина над ануса от кам пениса неме боли чуствам просто че го има и тежаст някаква в изпражненията нямам никакви секрети или крав и неме боли при ходене по нужда. Преди да се появи тва нещо имах деари и след тва получих парине и зачарвяване аа и целия корем ми папчаса и нз дали има вразка преди година бях опериран на папа от абсцес които април пак се появи но с някви траби ми вадиха гноита този пат. Благодаря предварително и се извинявам ако нещо сам обаркал че не разбирам от форуми
22 Юли 2015, 10:12
stinko написа:Здравеите на 25 години сам на скоро бях цепнат от полоидна киста с абсцес на опашката. Сега имам някаква подутина над ануса от кам пениса неме боли чуствам просто че го има и тежаст някаква в изпражненията нямам никакви секрети или крав и неме боли при ходене по нужда. Преди да се появи тва нещо имах деари и след тва получих парине и зачарвяване аа и целия корем ми папчаса и нз дали има вразка преди година бях опериран на папа от абсцес които април пак се появи но с някви траби ми вадиха гноита този пат. Благодаря предварително и се извинявам ако нещо сам обаркал че не разбирам от форуми
Посетете кожен лекар.
22 Юли 2015, 12:14
Dr Atanas Matev написа:stinko написа:Здравеите на 25 години сам на скоро бях цепнат от полоидна киста с абсцес на опашката. Сега имам някаква подутина над ануса от кам пениса неме боли чуствам просто че го има и тежаст някаква в изпражненията нямам никакви секрети или крав и неме боли при ходене по нужда. Преди да се появи тва нещо имах деари и след тва получих парине и зачарвяване аа и целия корем ми папчаса и нз дали има вразка преди година бях опериран на папа от абсцес които април пак се появи но с някви траби ми вадиха гноита този пат. Благодаря предварително и се извинявам ако нещо сам обаркал че не разбирам от форуми
Посетете кожен лекар.
Преди малко бях при личната че ми изкочи и диариа и болки в корема и газове и постоянно оригване . Каза ми че имам чревен вирус и за тва нещо на газа да спра баните с тетра и калиев че ги правя по 2 пати на ден и от тях да неми е изсахнала кожата и да се получило тва нео Аа и за него сутрин като се сабудя го няма след малко се появява