05 Окт 2015, 14:19
Renito12345 написа:А забравих да добавя, че имам болки в кръста не са остри но постоянни.На 22 сам и не се пазим със съпруга ми и искаме да си имаме бебче.
05 Окт 2015, 22:26
simona_123 написа:В 16 седмица съм и ходих на 4 д ехограф.Слав[img]а Богу всичко е нормално само остана неотговорен въпроса за пола.Според вас по снимката момче ли е?
18 Окт 2015, 07:47
22 Окт 2015, 13:01
user12345 написа:Здравейте! В момента приемам денксит, но планирам и бременност. Колко време преди да започна опитите за бебе трябва да спра лекарството или може да го приемам докато имам положителен тест? Доколко е опасно това за бебето? Благодаря!
22 Окт 2015, 16:54
24 Окт 2015, 17:33
28 Окт 2015, 12:11
Custard написа:Здравейте! Извинявам се, ако се намесвам на неправилното място, но имам важен въпрос. Снощи, след секс с приятелката ми установих, че кондомът и стволът на члена ми са необичайно влажни. Притесних се дали случайно кондомът не се е скъсал, но проверих и се оказа, че всичко е наред. Дилемата, в което съм в момента е дали част от семенната течност не е преляла след еякулацията и свиването на пениса или всичко се дължи на влажността на влагалищната лигавица.
Бих се радвал да чуя съвет от нечия професионална или лична практика. Благодаря!
28 Окт 2015, 12:14
eli4kaaaaa написа:Здравейте,
През юни месец цкъла ми продължи повече от обикновенно ,направих си тест който беше положителен и така разбрах, че правя спонтанен аборт и кървенето ми продължи 15 дена.Изчакахме малко всичко да се нормализира и 3 месеца по-късно през септември цикъла ми закъсня със седмица , теста беше положителен ,но пак след 2-3 дена ми дойде.Този път кървенето ми продължи само 9 дни. И така до днес 38 дни по-късно ,закъснява ми с 8 дни направих си тест пак е положителен ,но имам малко кървене ,болки в гърдите - всички симптоми на цикъл.Почти съм сигурна какво следва![]()
Ходих на лекар но ми казват ,че е напълно нормално и много момичета били като мен и всякакви подобни приказки. Главният проблем е ,че живея в Англия и тук лекарите са малко по-различни и ако не ги насочиш и не им кажеш точно какво искаш, ще те изпратят в къщи да си почиваш по живо по здраво.
Дали е нормално за няколко месеца да имам 3 спонтанни аборта ? Има ли вероятност да не съм бременна а тялото ми да подава такива сигнали в следствие на проблем ? (Гледах интервю с момиче което имало подобни проблеми като мен -положителни тестове и цикъл след това. В нейният случей проблемът идвал от поликистозни яйчници ,които по някакъв начин стимулирали хормона на бременността)
Какво е вашето мнение за проблема ми ? Какво ще ме посъветвате вие? Какви изследвания да искам да ми направят?
Много благодаря за вниманието!!! С нетърпение чакам вашият отговор.
28 Окт 2015, 12:15
eli4kaaaaa написа:Здравейте,
През юни месец цкъла ми продължи повече от обикновенно ,направих си тест който беше положителен и така разбрах, че правя спонтанен аборт и кървенето ми продължи 15 дена.Изчакахме малко всичко да се нормализира и 3 месеца по-късно през септември цикъла ми закъсня със седмица , теста беше положителен ,но пак след 2-3 дена ми дойде.Този път кървенето ми продължи само 9 дни. И така до днес 38 дни по-късно ,закъснява ми с 8 дни направих си тест пак е положителен ,но имам малко кървене ,болки в гърдите - всички симптоми на цикъл.Почти съм сигурна какво следва![]()
Ходих на лекар но ми казват ,че е напълно нормално и много момичета били като мен и всякакви подобни приказки. Главният проблем е ,че живея в Англия и тук лекарите са малко по-различни и ако не ги насочиш и не им кажеш точно какво искаш, ще те изпратят в къщи да си почиваш по живо по здраво.
Дали е нормално за няколко месеца да имам 3 спонтанни аборта ? Има ли вероятност да не съм бременна а тялото ми да подава такива сигнали в следствие на проблем ? (Гледах интервю с момиче което имало подобни проблеми като мен -положителни тестове и цикъл след това. В нейният случей проблемът идвал от поликистозни яйчници ,които по някакъв начин стимулирали хормона на бременността)
Какво е вашето мнение за проблема ми ? Какво ще ме посъветвате вие? Какви изследвания да искам да ми направят?
Много благодаря за вниманието!!! С нетърпение чакам вашият отговор.
29 Окт 2015, 10:58