18 Сеп 2015, 17:28
Renito12345 написа:Здравейте, имам притеснения относно дали сам бремена. Мензиса трябваше да дойде на 5 юли по принцип ми е два дена по-рано от миналия месец, миналия беше на 7.Но ми закасня. Меструацията ми е редовна до сега не ми е закаснявало, водя се по едно календарче онлайн. Но след закаснение седмица ми дойде на 11.Но е по различно от кафеникаво до розово течение. Но не е обилно а леко. Вече трети ден и намаля, а по принцип меср. Ми е 6 дена и е обилна. Не сам правила тест за бременост. Моля ви за някакво обеснение.
18 Сеп 2015, 17:29
Renito12345 написа:А забравих да добавя, че имам болки в кръста не са остри но постоянни.На 22 сам и не се пазим със съпруга ми и искаме да си имаме бебче.
18 Сеп 2015, 17:35
kircho291107 написа:Здравейте от 1 година се опитвам да забременея но не става ходих на гинеколог всичко ми е наред но пак не става днес ходих на и казах да ми изпише нещо за задържане изписаха ми дуфастон от 14 до 25 ден по 1 менструацията тази схема не спира ли овулацията. менструацията ми е 29 дни последната ми беше на 3.07.2015 вие какво ще ме посъветвате.благодаря ви предварително
18 Сеп 2015, 17:38
Миглена Андреева написа:искам да попитам миналия месец ми доиде на дата 11 и ми свърши на дата 17 попринцип не ми закасняжа и ми е редовен правим опити за забременяване миналия месец имах проблем и си слагах положинакс но едножремено с това си пиеь и фолиева киселина този месец трябваше да ми доиде около 9 или 10 но не ми доиде ........ Трябва ли да се притеснявам и жазмойно ли е от приема на лекарства да ми закаснява почти седмица вече ........ Благодаря предварително за помошта![]()
![]()
18 Сеп 2015, 18:32
borqna_2005@abv.bg написа:Здравейте, искам да ви попитам една информация- става въпрос за инофолик-предписано ми е зареди ПКЯ. Преди 2 дни ми правиха вътрешноматочна инсеминация на ЕЦ само че са забравили да ми кажат да ги спра да ги пия и аз 2 дни след процедурата съм ги пила. Има ли противодействие, може ли да навреди . Каза ха ми да го спра и започвам дуфастон 2х1 за 15 дни ? Могат ли да навредят прахчетата ?
Предварително, благодаря!
21 Сеп 2015, 14:25
kircho291107 написа:Здравейте от 1 година се опитвам да забременея но не става ходих на гинеколог всичко ми е наред но пак не става днес ходих на и казах да ми изпише нещо за задържане изписаха ми дуфастон от 14 до 25 ден по 1 менструацията тази схема не спира ли овулацията. менструацията ми е 29 дни последната ми беше на 3.07.2015 вие какво ще ме посъветвате.благодаря ви предварително
liudmila написа:Здравейте! Аз съм на 32 г. и съм с диагноза Синдром на Търнър - мозайка,кариотип 45X0/46XX, установена след направени хормонални изследвания в ендокринология. След като на 14 годишна възраст имах естествен МЦ за първи и единствен път, след това получих първична и вторична аменорея. Три години след това нямах МЦ и след като отидох на гинеколог, на 17 годишна възръст ми откриха диагнозата. Една година бях на растежен хормон, но поради късното диагностициране на болестта лечението не даде много добър резултат. След това започнах със хормонозаместителната терапия за да предизвикам месечен цикъл, тъй като яйчниците ми не работят и нямам овулация. Разбира се ФСХ беше в пъти над нормата а естрогена почти липсваше. През годините съм приемала премарин и фемостон, а в момента приемам естрофем и утрогестан. Също така приемам и еутирокс 75, поради Хашимото и хипофункция на щитовидната жлеза. Напълно наясно съм, че при моето заболяване, няма как да се случи бременност по нормален начин, но при един преглед на гинеколог, той видя фоликул, което за мен беше като някакво чудо. Въпросът ми е възможна ли е бременност при дългогодишно хормонално лечение и висок ФСХ? Благодаря предварително за отговора!
28 Сеп 2015, 20:49
05 Окт 2015, 14:05
Renito12345 написа:Здравейте, имам притеснения относно дали сам бремена. Мензиса трябваше да дойде на 5 юли по принцип ми е два дена по-рано от миналия месец, миналия беше на 7.Но ми закасня. Меструацията ми е редовна до сега не ми е закаснявало, водя се по едно календарче онлайн. Но след закаснение седмица ми дойде на 11.Но е по различно от кафеникаво до розово течение. Но не е обилно а леко. Вече трети ден и намаля, а по принцип меср. Ми е 6 дена и е обилна. Не сам правила тест за бременост. Моля ви за някакво обеснение.
05 Окт 2015, 14:10
05 Окт 2015, 14:15
Миглена Андреева написа:искам да попитам миналия месец ми доиде на дата 11 и ми свърши на дата 17 попринцип не ми закасняжа и ми е редовен правим опити за забременяване миналия месец имах проблем и си слагах положинакс но едножремено с това си пиеь и фолиева киселина този месец трябваше да ми доиде около 9 или 10 но не ми доиде ........ Трябва ли да се притеснявам и жазмойно ли е от приема на лекарства да ми закаснява почти седмица вече ........ Благодаря предварително за помошта![]()
![]()