mucolina написа:Добър ден на 14.03.2015г ми беше направено скцио понеже се установи че бебето не може да излезе задуши се във мен и загина не съм имала проблеми през бременоста всичко вървеше добре .Малко след това искарах БТЕ субмасивна форма на лечение със Фраксипарин бях и на ксарелто 7 месеца .Чакам да ми спрат хапчетата да минат 2.3 месеца и да пробва ме пак бях посъветвана да чакам 2 г заради секциото но за мен това време е много знам че няма да хвана о 1вия път но поне да се опитва ме за това живея.Въпро са ми е вие какво бихте ме посъветва ли?Благодаря преварително и хубав ден
Здравейте,
Съжалявам за случилото се. Бих могла да Ви дам някакви обяснения,ако знам повече,защото секцио на мъртъв плод се прави само по индикации. Ако правилно съм разбрала написаното от Вас.
Колкото до нетърпението Ви отново да опитате,както се изразявате,бих Ви посъветвала да насто- явате да се установи причината за смъртта на плода в толкова късен срок и да се положат всички необходими компетентни грижи за отстраняването им.
Следваща неуспешна бременност е много по-неблагоприятен вариант,отколкото лечение за отстраняването на причините за неуспех.
Разбира се,написаното от мен е най-общо,защото фактите,които съобщавате,са недостатъчни. Най-важното,което трябва да предприемете,е да си изберете гинеколог,на който да вярвате и да започнете заедно да търсите причините.