Стари, неактуални, заключени теми.
24 Юни 2014, 18:26
Здр. д-р Михнев ! Преди 7 месеца родих секцио, всичко мина много добре, без някакви усложнения и се възстанових много бързо. Цикълът ми се възстанови 40 дни след раждането, идваше ми на точна дата. Кърмя редовно на поискване. От 2-3 месеца имам кафеникаво зацапване през около 10 дни, зацапванията траят около 3-4 дни, понякога по-малко или по-много време. Нямам никави болки, нито пък изпитвам дискомфорт . Дали е нормално това след раждане за една кърмачка или е някакъв проблем ? Много благодаря за отговора !
01 Юли 2014, 22:05
Здравейте,д-р Михнев!На 38г.съм.Искам да забременея.До сега имам един спонтанен аборт и след това успешна бременност,детето ми вече и на 12г.Цялата ми втора бреминност също беше рискова,бях постоянно на Прегнил от първия до последния месец.Сега се страхувам,че ако забременея пак ще се повторят нещата.Сега какво лечение се прилага за задържане на плода,Прегнила нанася ли някакви вреди на плода и майката?Благодаря,Ви за вниманието!
02 Юли 2014, 15:22
Здравейте, д-р Михнев,
имам нужда от вашия съвет. Предстой ми раждане този месец, но имам поставена диагноза : Калцифициращ тендинит. Синдром на трактус илео-тибиалис. Бурсит на големия трохантер. Казаха ми, че няма да мога да родя по естествен начин. Искам да чуя и вашето мнение. Благодаря предварително!
02 Юли 2014, 22:59
Здравейте

искам да попитам, направих си два теста за бременност и ми показа положителен, но вторите ми линии са бледи, ходих на гинеколог и ме прегледаха на ехограф и гинеколожката каза, че няма нищо или е много рано, бременна ли съм?

Благодаря предварително
05 Юли 2014, 12:07
Здравейте,бременна съм в 10г.с.Преди два дни ми излезнаха кръвните изследвания и ме притеснява PDW(разпределение на PLT по големина) ми е 11.1%(какво точно означава като е по ниско) ,а границите са от 15,5 %-30.5%, другите стойности са ми в норма... и седимент в урината имам 7-8 левкоцита,рядко бактерии,пл.еп.кл.. Показах резултатите си на гинеколога ми и той каза,че е нормално и няма за какво да се притеснявам ,но ми се иска и второ мнение ? Благодаря
06 Юли 2014, 21:04
Здравейте

искам да попитам, направих си два теста за бременност и ми показа положителен, но вторите ми линии са бледи, ходих на гинеколог и ме прегледаха на ехограф и гинеколожката каза, че няма нищо или е много рано, бременна ли съм?

Благодаря предварително
07 Юли 2014, 13:35
Здравейте искам да попитам снощи с приятеля ми правихме секс и той свърши в мен.Как мога да се предпазя от нежелана бременност?
24 Юли 2014, 19:19
Здравейте!
Бременна съм в 20г.с., с Rh (-), и ми откриха алоеритроантитела, тъй като мъжът ми е с Rh(+). Как се процедира по време на бременност и да очаквам ли, че детето ми ще се роди с увреждане?
28 Юли 2014, 09:44
Здравейте, бременна съм в 4месец и при микробиологично изследване на вагинален секрет бяха изолирани STAPHILOCOCUUS AUREUS - масово. Следящият бременността ми лекар изписа Biozin mama 2*1, Amoxiklav, и вагинални глобули. Въпросът ми е има ли някаква по-щадяща алтернатива - като природни продукти , народна медицина и/или хомеопатия, с които да мога да се справя с проблема.
Благодаря!