Бременност и раждане - онлайн консултация с гинеколог

Стари, неактуални, заключени теми.

Re: Бременност и раждане - онлайн консултация с гинеколог

Мнениеот iva_iliqn » 13 Окт 2014, 19:05

Здравейте, в 5-тия месец съм имам прещипан нерв на плешката и плексит - не мога да спя от болка! Изписаха ми Bevit Forte, но в листовката пише изрично да не се приема от бременни и кърмачки, какво да правя, да ги пия ли или...?
iva_iliqn

Мнениеот plamen_didi80 » 17 Окт 2014, 13:36

Здравей те
от 4 години сам с диагноза Лупос на кортизонова терапия от 4 милиграма метилпреднизолон на ден
от една година правя редовни опити за забременяване но нещата не се получават
какви изследвания трябва да се направят
правени ми са изследвания на Антитела всичко е в норма
plamen_didi80

Мнениеот vasilica » 29 Окт 2014, 16:26

Здравейте искам да Ви попитам дали е възможно да съм забременяла От една седмица ме болят гърдите гади ми се имам леки болки ниско в корема киселини и сутрин ме боли главата
vasilica

Мнениеот beibi » 10 Ное 2014, 19:58

Здравейте докторе бремена сам в 34 седмица днес ми пуснаха изледвания и едно ме притесява вие какво ще кажете за това че да спя спокоино Име на теста (изследването)
Седимент 7-8 ЛЕВКОЦИТА ПЛ ЕП КЛ СЛУЗ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
beibi

Мнениеот ivanelis90 » 18 Ное 2014, 23:12

Здравейте направих си 3 теста в рамките на 2 дни и на трите втората черта е много бледа може ли да ми кажете какво означава това показах тестовете на аптекарите и те ми казаха че са отрицателни
ivanelis90

Мнениеот d_a_n_i7 » 21 Ное 2014, 15:18

здравейте въпроса ми е дали мога да забременея един ден преди цикъл и един ден след цикъл надявам се да ми отговорите
d_a_n_i7

Re: Бременност и раждане

Мнениеот Cvete » 28 Ное 2014, 22:41

vaniaaleks написа:здравейте аз съм на 36 години и съм с две раждания секцио които са по медицински причини искам да попитам: след четири години пазене сега мъжът ми иска още едно дете въпросът ми е какви са ми сега шансовете да забременея бързо и ще има ли евентуални рискове от още едно раждане секцио причините за секцио според лекарите са че имам тясна матка и не правя повече от три см разкритие. може ли след две раждания секцио да родя нормално и какви рискове може да крие това впредвид възраста ми

Смело, млада госпожо! Първо трябва да Ви приветствам, за хубавото решение - не всеки се решава да има толкова деца! И въобще не се притеснявайте за възрастта - Вие сте МЛАДА! Не четете разни папагалски повторения в различни статии, относно възрастови граници и прочие - всичко е много индивидуално! Освен това, има жени с по 4 секцио раждания! Не се панирайте! Смело! Смело!

Поздрав :)
Cvete

Мнениеот Cvete » 28 Ное 2014, 22:45

d_a_n_i7 написа:здравейте въпроса ми е дали мога да забременея един ден преди цикъл и един ден след цикъл надявам се да ми отговорите

Здравей!

И аз искам да знам, какво ще ти отговори доктора, но от моят опит трябва да ти кажа, че е възможно по време ва цикъл. Да, има много такива случаи! Как ли? Очевидно, въпреки уж напредналата медицина, все още има неща, които не са ясни как стават и предпочитат да ги отричат. Но много жени забременяват така.

Успех!
Cvete

Мнениеот krasimka » 03 Дек 2014, 15:39

Здравейте,докторе!Последният ми цикъл беше на 21.10 нормален,след 13дневно закъснение снощи имах прокъвяване много леко.Днес мислех че ще е вече по обилен,но имам само кафяво зацапване,необичайно за мен.Гърдите ми са доста наедрели и продължават да ме болят и сърбят,често уринирам и нямам обичайните за мен менструални болки.правим опити за бебе от няколко месеца.
krasimka

Мнениеот nan » 10 Дек 2014, 13:35

Здравейте, имам следния проблем - имах кафеникаво зацапване 6 дни полов акт в яйчниците и кръста, леко причерняване. Не знам от овулацията ли е или съм бременна, какво ще ме посъветвате?
nan

ПредишнаСледваща

Назад към Архив