В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с психология, психиатрия и сексология, да споделяте мнения и да получите съвет.
06 Юли 2015, 15:07
Когато съм в депресия и на мен нищо не ми се прави, нито ми се яде, нито ми се излиза, та дори и не ми се ходи никъде с хората, дори не ми се и говори. Разбирам положението, в което е изпаднал човека. Не е лесно изобщо.
10 Юли 2015, 15:44
Разбира се, че когато не си в разположение на духа не могат да те накарат да направиш нищо, не зная какво се очаква от тези хора и защо трябва да ги караш да вършат нещо, по-скоро съвета с психолог би дал резултат, за да знаеш как да помогнеш
10 Юли 2015, 16:14
maminka написа:Разбира се, че когато не си в разположение на духа не могат да те накарат да направиш нищо, не зная какво се очаква от тези хора и защо трябва да ги караш да вършат нещо, по-скоро съвета с психолог би дал резултат, за да знаеш как да помогнеш

Бе какъв психолог, това е мързел не разбра ли
14 Юли 2015, 10:02
Когато камъните са в чуждата градина винаги се намира кой да си даде компетентното мнение

Обаче като опре ножа до кокала става друго вече. Не знам що за човек трябва да очаква, че като някой е в депресия то трябва да прави всичко както преди и да не изпитва никаква апатия към всичко. Че ако не е такава въпросната депресия, нея изобщо няма да я има.
14 Юли 2015, 11:49
Krum написа:Когато камъните са в чуждата градина винаги се намира кой да си даде компетентното мнение

Обаче като опре ножа до кокала става друго вече. Не знам що за човек трябва да очаква, че като някой е в депресия то трябва да прави всичко както преди и да не изпитва никаква апатия към всичко. Че ако не е такава въпросната депресия, нея изобщо няма да я има.

Оправдания винаги могат да се наемрят, нали го знаеш онзи лаф, накарай мързеливия на работа да те научи на акъл, сигурно депресиите са измислени от такива мързели.
14 Юли 2015, 13:17
Slavena написа:Krum написа:Когато камъните са в чуждата градина винаги се намира кой да си даде компетентното мнение

Оправдания винаги могат да се наемрят, нали го знаеш онзи лаф, накарай мързеливия на работа да те научи на акъл, сигурно депресиите са измислени от такива мързели.
Славенче, не знам как не си изпаднала в депресия, когато мъжът ти те е зарязал, може би просто те е хванал мързела!
14 Юли 2015, 14:41
Ти смятай тая жена какво мрънкало е щом се е притеснила горката, че приятелят ѝ се застоял човека, вместо да стане да изчисти, да я заведе на разходка, пък той да си се депресира после колкото си ще.
15 Юли 2015, 12:38
miron написа:Ти смятай тая жена какво мрънкало е щом се е притеснила горката, че приятелят ѝ се застоял човека, вместо да стане да изчисти, да я заведе на разходка, пък той да си се депресира после колкото си ще.
хахаххаа не преиначавай думите, жената се притеснява, че няма кой да й изхвърли боклука, това си е сериозна заплаха!
15 Юли 2015, 13:59
Ей, опасни сте, направо я разфасовахте, че е решила да попита дали евентуално не е мързел, а иска само да мине човека депресия.
13 Авг 2015, 09:46
Lisica написа:Ей, опасни сте, направо я разфасовахте, че е решила да попита дали евентуално не е мързел, а иска само да мине човека депресия.

Ми то е смешно направо, моля ти се!

Не искал да се занимава с домашните си задължения, значи го мързяло, смятай колко трябва да си завеян да не знаеш че от депресията не ти се прави нищо...