Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
26 Апр 2017, 10:18
Rali_hr написа:Какво ли не съм пробвала и не се получава, май само истинския глад е решение на проблема, с добро не става сякаш! :(
Става. Ето у нас сега почти не ядем глутен, мнооого рядко си позволяваме. Всеки ден в менюто ни има пресни плодове и зеленчуци. Всичко това помага много за свалянето на килограми.
26 Апр 2017, 11:05
Правилата, изписани така изглеждат съвсем просто, но не и винаги са толкова прости.

Много и най-трудно е човек да се справи с психологическия си глад..
23 Май 2017, 09:15
как спирате да ядете глутен или въглехидрати? Днес ще хапвам леща и пилешко бутче за вечеря, имам и салата, череши, кайсии, всичко това са въглехидрати. Не си представям да живея само на мазнии и протеини, както е най-добре за свалянето на килограмите. Ако трябва да сме честни, плодовете са си чисти въглехидрат, повечето зеленчуци и те, това означава ли, че трябва да се ядат само яйца, ядки и месо?!
23 Май 2017, 11:30
qwerryyy написа:как спирате да ядете глутен или въглехидрати? Днес ще хапвам леща и пилешко бутче за вечеря, имам и салата, череши, кайсии, всичко това са въглехидрати. Не си представям да живея само на мазнии и протеини, както е най-добре за свалянето на килограмите. Ако трябва да сме честни, плодовете са си чисти въглехидрат, повечето зеленчуци и те, това означава ли, че трябва да се ядат само яйца, ядки и месо?!

От въглехидрат до въглехидрат има разлика, едно е да си вземеш въглехидратите от череши и маруля, друго е да ги набавиш от баница и хляб. Всичко трябва да е разумно премерено и средно на ден мазнини, въглехидрати и протеини да са по равно около 30% всяко :)
29 Май 2017, 15:38
И само плодове съм яла и какво ли не и няма отърване от тези гадини! Не знам как отслабват хората, а най-лошото е, че аз се храня сравнително здравословно и такива промени, които да направя нямам. Налио как спират сладкото и газираното и се топят, аз такива неща не ям и пак не става...
27 Сеп 2018, 17:43
Ако е диета с много рестрикции ще стане обратното, но ако започнеш по-здравословен живот, може да имаш положителен ефект върху косат,а но със сигурност ще ти трябва помощ от човек, който ги разбира тея неща, защото си мисля, че по-скоро ефекта ще липсва, защото не си запозната с правилните балансирани количества, което от своя страна няма да доведе до голяма промяна в косопада.
28 Сеп 2018, 08:39
И аз мисля, че често диетите водат до обратното, защото почват да изключват групи храни, а човек, който няма познания да се опита да направи и създаде здравословен режим, може да си навреди, а косата реагира най-бързо.
11 Окт 2018, 12:52
Не , пробвала съм всичко, само терапии са ми помогнали и то не ходене при дерматолог, а в специализирани центрове, където ти правят изследвания на скалпа, прилагат терапии и т.н.
11 Окт 2018, 17:59
И аз мисля , че с диетите повече ще увредите косата си отколкото да я заздравите. С терапии и посещениепридерматолог , може би по ще ви се получат нещата.
12 Окт 2018, 10:16
Все някоя диета може да помогне, но смятйате колко време ще мине, за да укрепне косата и да се получи качествена здравина на косъма, това ще отнеме време, за да се запълнят дефицитите в организма само с хранене, а за това време колко коса ще окапе....