11 Юли 2012, 19:59
Dr Violina Todeva написа:djes889 написа:Д-р Тодева от два месеца ми пада повечко коса сърбрежи парене , бях ви пратила снимка казахте че няма нищо обезспокотиелно , но нещата на дневен ред не седят по този начин за съжаление , окосмяването в средата на пътя е като буквата (Y) какво бихте ме посъветвали, Всичко най-добро и много топлина в сърцата на всички бъдете Здрави.
Здравейте!
След като не са се подобрили нещата от лечението, което Ви предложих с Неовал е добре да посетите кожен лекар. Явно трябва да включи лечение, но за да се направи това е необходимо да се определи вида на косопада, а след като не мога да преценя проблема само по снимка не мога да Ви помогна достатъчно.
Пожелавам Ви скорошно решение на проблемът Ви!
Успех!
12 Юли 2012, 15:06
djes889 написа:Dr Violina Todeva написа:djes889 написа:Д-р Тодева от два месеца ми пада повечко коса сърбрежи парене , бях ви пратила снимка казахте че няма нищо обезспокотиелно , но нещата на дневен ред не седят по този начин за съжаление , окосмяването в средата на пътя е като буквата (Y) какво бихте ме посъветвали, Всичко най-добро и много топлина в сърцата на всички бъдете Здрави.
Здравейте!
След като не са се подобрили нещата от лечението, което Ви предложих с Неовал е добре да посетите кожен лекар. Явно трябва да включи лечение, но за да се направи това е необходимо да се определи вида на косопада, а след като не мога да преценя проблема само по снимка не мога да Ви помогна достатъчно.
Пожелавам Ви скорошно решение на проблемът Ви!
Успех!
Благодаря,каква е таксата която се заплаща за прегледа а, ако правите в София
07 Авг 2012, 12:15
09 Авг 2012, 16:23
krassi_79 написа:каква е разликата между СПЕКТРАЛ DNC СПРЕЙ и ЛОСИОН? И двата стават ли за андрогенен косопад? А за жени бива ли ги?
22 Авг 2012, 17:15
22 Авг 2012, 17:48
krassi_79 написа:A имам и раширени капиляри на лицето, лекар ми препоръча да ползвам на Изиз фарма едно кремче, ама видях че имате 2 подобни - МЕТРОРУБОРИЛ и РУБОРИЛ. Каква е разликата?
10 Окт 2012, 20:18
16 Окт 2012, 12:43
16 Окт 2012, 14:04
freeart написа:Здравейте ,
Забелязала съм, че при стрес и напрежение главата ми започва да се бели на люспички , понякога падат сами, друг път се откъртват трудно поради което се случва да стане раничка . Това състояние не е постоянно . Опитала съм доста неща като шампоани за мазна себорея, лосиони и т.н , но мога ли да лекувам или поне контролирам това състояние и вътрешно т.е с прием на витамини или нещо друго ?
16 Окт 2012, 14:05
ilen_78 написа:Здравейте,
искам да попитам дали знаете някъде в България да се прилага PRP терапия против косопад.
Благодаря