radoska91 написа:Здравейте, д-р Тодева. Пиша ви във връзка с това, че мисля, че имам гъбична инфекция - кандида (поне така мисля). Често ми се появява това след полов контакт. Последно ходих на гинеколог тази година февруари месец за преглед по същия проблем (тогава и при уриниране адски ми пареше и болеше) и ми се направи и цитонамазка. Няма проглем, там съм втора група. Оказа се, че съм имала гъбички, понеже имах необезопасен полов контакт. Изписаха ми рецепта за Микомакс 50 мг. еднократно и Ломексин капсули 2 през 3 дни. Приятелят ми изпи също едно хапче, тогава и той имаше и се маза с Низорал постоянно. Както и да е, това ви го казвам, за да знаете, оттогава когато имам проблем изпълнявам тази рецепта, сега само нямам парене при уриниране. Вече съм с друг приятел и пих хапче Микомакс на 21 юли и една капсула Ломексин си сложих, днес е втората. Приятелят ми също ще изпие Микомакс за всеки случай. Възможно ли е вече да съм го заразила, той няма оплаквания? Сега чувствам силно парене и сърбеж и ми е дискомфортно. Въпросът ми е защо се появява това нещо от време на време? И като ми дойде цикълът всичко спира, сякаш се изчиствам нацяло. Бих желала да Ви посетя ако продължи, понеже и на море ще ходя и наближава да ми идва. Благодаря много!
Здравейте, radoska91!
Извинявам се за забавянето на отговора, но бях възпрепятствана да Ви пиша по-рано, защото имам малко детенце!
Микомакса предполагам е бил от 150? Гениталната кандидоза може да бъде доста упорит проблем!
Все пак се надявам, че към настоящия момент проблема е решен, но ако не е така може да ми се обадите и да запишем удобен за Вас час!
С уважение,
д-р Тодева