Правила на форума
Добави отговор

Re: Чесънът лекува хемороиди

15 Яну 2015, 17:53

SunFlower написа:
Problem написа:Рецептата е бабешка и само баба знае дали лекува :D Две три скилидки чесън се счукват докато сокът им изтече, прецеждат се с марля или тензух и полученият сок се поставя в хладилника,след това се нанася върху хемороидите (не трябва да са кървящи ) и се запечатва със свинска мас.Доста смешно но може и да действа лично аз не съм го пробвал.За да има ефект трябва да се прилага всяка вечер.Успех и внимавайте все пак това е бабина рецепта.

Аууу мисля, че това ще е много гадно и ще люти, за миризмата да не говорим. Чесънът лекува всичко мен ако питате!

Е, ще вони, то там дето се слага не вони на цветя и рози я ) :mrgreen:

20 Яну 2015, 10:50

Възможно е, чесънът има силни лечебни свойства, така че като нищо да помага :)

20 Яну 2015, 16:44

Чесънът е голяма работа, освен при хемороиди помага и при настинка, кашлица ;)

Re: Хемороиди - онлайн консултация с проктолог

24 Яну 2015, 02:24

Здравеите!Мъж съм на 25 години.Мисля че имам външни хемероиди,рядко ме болят,но при изхождане се подуват повече всякъш нещо като черво се подава навън и по някога дори кървят като спукан балон пълен с вода и дори на отоци.
Благодаря предварително за отделеното време!

24 Яну 2015, 02:36

Исках да напиша съсирак на кръвта.Извинявам се !

26 Яну 2015, 14:26

stefanzl написа:Здравеите!Мъж съм на 25 години.Мисля че имам външни хемероиди,рядко ме болят,но при изхождане се подуват повече всякъш нещо като черво се подава навън и по някога дори кървят като спукан балон пълен с вода и дори на отоци.
Благодаря предварително за отделеното време!

Здравейте, необходимо е да се извърши преглед, или поне да видя снимка на хемороидите, когато са излезли навън, за да се направи преценка за лечението.

04 Фев 2015, 11:22

Здравейте, на 45 години съм мъж и си поръчах ДЕТРАЛЕКС от вашия сайт.Страдам от вътрешни хемороиди.Интересувам се за приемането на тези хапчета.Указанията са първите 4 дена по 6 хапчета, после 3 дни по 4 . След това как се приемат и на какъв период от време.

04 Фев 2015, 12:00

kaleto1970 написа:Здравейте, на 45 години съм мъж и си поръчах ДЕТРАЛЕКС от вашия сайт.Страдам от вътрешни хемороиди.Интересувам се за приемането на тези хапчета.Указанията са първите 4 дена по 6 хапчета, после 3 дни по 4 . След това как се приемат и на какъв период от време.

Здравейте, предполагам, че сте ги поръчали от този сайт Детралекс. поддържаща доза е 2 по 1 табл. дневно за срок до 6 месеца. Дали страдате от вътрешни хемороиди е друг въпрос.

02 Мар 2015, 15:32

Здравейте,
аз съм жена на 21г. Имам 2-3 външни хемороида, които рядко - веднъж на 2-3 месеца: при застояване или проблем при дефекция - се подуват, причиняват лек дискомфорт и сърбеж. След взимането на студен душ и прилагането на билков мехлем с невен, дискомфорта изчезва и на следващия ден съм ок.
И все пак, притеснява ме, че последните два ми се появиха през последната година. Мислите ли, че третирането с Цикадрина супозитории би ги премахнало и предотвратило появата им.
Благодаря!

02 Мар 2015, 19:08

titimara написа:Здравейте,
аз съм жена на 21г. Имам 2-3 външни хемороида, които рядко - веднъж на 2-3 месеца: при застояване или проблем при дефекция - се подуват, причиняват лек дискомфорт и сърбеж. След взимането на студен душ и прилагането на билков мехлем с невен, дискомфорта изчезва и на следващия ден съм ок.
И все пак, притеснява ме, че последните два ми се появиха през последната година. Мислите ли, че третирането с Цикадрина супозитории би ги премахнало и предотвратило появата им.
Благодаря!

За съжаление не съществува медикамент или билка, които да отстраняват премахват или предотвратяват появата на хемороиди.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 32