Тук може да зададете въпроси и да споделите мнения за проблеми с Вашата кожа.
13 Ное 2018, 12:11
Не. Поредната ваксина. Особено пък срещу варицела. Тя се кара и не е страшна, макар и неприятна.
15 Ное 2018, 22:33
Здравейте,имам въпрос свързан с кожен проблем-утикария или копривна треска.Мъжа ми е на 45 год. и от месец неможе да се справи с упоритата треска.Опитахме какво ли не.Пие противоалергични медикаменти-редува зиртек,ериус,зодак...проблема е че има язва на стомаха и не може да му се бие урбазон,а обрива е упорит и е голяма мъка. Може ли да ни дадете съвет?
03 Дек 2018, 13:13
Dessykam написа:Здравейте,имам въпрос свързан с кожен проблем-утикария или копривна треска.Мъжа ми е на 45 год. и от месец неможе да се справи с упоритата треска.Опитахме какво ли не.Пие противоалергични медикаменти-редува зиртек,ериус,зодак...проблема е че има язва на стомаха и не може да му се бие урбазон,а обрива е упорит и е голяма мъка. Може ли да ни дадете съвет?
Здравейте!
Открита ли е причината за уртикарията?
С уважение,
д-р Тодева
04 Дек 2018, 15:59
Подсилване на имунитета и търпение. Нищо друго. Ако може и по-малко разчесване. Много неприятно, но случи ли се...Може да се ползва препарат, който да успокоява сърбежа. Или термална вода.
19 Дек 2018, 11:03
Аз съм я карала, и то много тежко. Може би и заради това бих сложила на детето ваксина. Имам ужасни спомени, не само от пъпките, но и от сърбежа, отпадналостта, абе тежко я карах.
10 Яну 2019, 16:17
Здравейте,
Бременна съм в 32 г.с. Разбрах, че в детската градина на дъщеря ми има варицела и си направи изследвания. Моля, посъветвайте ме какво да правя, тъй като резултатите са ми в сивата зона:
Варицела зостер (Varicella zoster) IgG: 157.3 mlU/ml Референтни стойности: До 135.00 (135.00 - 165.00: Сива зона)
IgM на този етап ми е оотрицателно.
Поздрави,
02 Фев 2019, 15:57
Здравейте! Пиша Ви с молба за мнение тъй като съм бременна в 4-5 г.с. и от два три дни имам рецидив на херпес тип 2 , които съм забелязала от години. Никои не ми дава яснота дали влияе на развитието на плода и се безпокоя. Относно раждане съм наясно за цезарово сечение,което не ме безпокои, но искам да знам или ли риск да увреди по някакъв начин плода.Прикачвам изследванията си. Благодаря предварително!
- Прикачени файлове
-

- Screenshot_20190201-165609.png (97.53 KiB) Прегледано 762 пъти
19 Фев 2019, 12:39
1978rali написа:Здравейте,
Бременна съм в 32 г.с. Разбрах, че в детската градина на дъщеря ми има варицела и си направи изследвания. Моля, посъветвайте ме какво да правя, тъй като резултатите са ми в сивата зона:
Варицела зостер (Varicella zoster) IgG: 157.3 mlU/ml Референтни стойности: До 135.00 (135.00 - 165.00: Сива зона)
IgM на този етап ми е оотрицателно.
Поздрави,
Здравейте!
Извинявам се за закъснелия отговор. Надявам се, че проблемът е решен!
С уважение,
д-р Виолина Тодева
19 Фев 2019, 12:44
Марина Христова написа:Здравейте! Пиша Ви с молба за мнение тъй като съм бременна в 4-5 г.с. и от два три дни имам рецидив на херпес тип 2 , които съм забелязала от години. Никои не ми дава яснота дали влияе на развитието на плода и се безпокоя. Относно раждане съм наясно за цезарово сечение,което не ме безпокои, но искам да знам или ли риск да увреди по някакъв начин плода.Прикачвам изследванията си. Благодаря предварително!
Здравейте!
Предполагам изследванията са назначени от Вашия гинеколог! Не би трябвало да има проблем, но следете бременността редовно при гинеколога си.
С уважение,
д-р Тодева