joanakn написа:Здравейте,прекарах херпес зостър миналия месец. Обривите са на ръката,вече с корички,мажа ги с пиоктанин след това перво с джинджира,не падаха люспите смених джинджирата с белия крем на Рачев от 7 дни паднаха 2-3 люспу и пак
petia.stancheva написа:Здравейте,имам нужда от вашата помощ и консултация.
Миналата седмица ми излезе херпес на устните.Изгорих го и вече е по добре,почти го няма.Притеснява ме повече този на носа.Явно съм го пренесла от устата.В началото на седмицата беше голямо мехурче.Спукасе и течеше.Падна част от кожичката и стана рана.Пазя мястото за да не го разпростаня другаде.Мажя със АЦИКЛОСТАД от 3 дена.
Какво е вашето мнение.Как да го почиствам и с нещо друго ли да го лекувам.Притеснена съм,излизат ми често на устните,но като на носа не ми се е случвало.Благодаря предварително.
ПРИКАЧВАМ ВИ СНИМКИ.
djoleva написа:Здравейте. Миналият месец зет преболедуване от херпес зостер. Доста голяма площ, обхващаща дясното подребрие и част от гърба. Лекува се с Ацикловир, Витамини от група В и болкоуспокояващо. Обрива мина, има белег. Но и много силна болка на мястото на херпес. Живеят в чужбина, ходил е на лекар там. Какво да пие за постхерпесната болка. Там са му изписали нестероидни противовъзпалителни.
Благодаря Ви предварително.
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта