Има ли как винаги да получаваме оргазъм?

Re: Има ли как да получим винаги оргазъм?

Мнениеот mangusta » 22 Апр 2015, 16:04

Krum написа:Е, много искате жените. :mrgreen: Много искате винаги да получите оргазъм, да не мислите, че на нас ни е много приятно и весело всеки път.

:o :o :o :o тогава какъв е смисълът щом на един от двамата няма да му е приятно, а вие пък случайно да не би да приключвате без да сте свършили, а, винаги си просите, докато не стане работата, защо ние да оставаме недовършени :evil: :evil:
mangusta

Re: Има ли как да получим винаги оргазъм?

Мнениеот Леля Живка » 22 Апр 2015, 16:05

mangusta написа:
Krum написа:Е, много искате жените. :mrgreen: Много искате винаги да получите оргазъм, да не мислите, че на нас ни е много приятно и весело всеки път.

:o :o :o :o тогава какъв е смисълът щом на един от двамата няма да му е приятно, а вие пък случайно да не би да приключвате без да сте свършили, а, винаги си просите, докато не стане работата, защо ние да оставаме недовършени :evil: :evil:

Точно така, едни мъж, ако не знае как да си свърши работата за какво ти е?! Имах едно гадже на времето, което все така искаше - всяка вечер по нещо, а ако аз кажех, че искам още не може!
Леля Живка

Re: Помогнете ми да симулирам оргазъм!

Мнениеот Elica » 25 Юни 2015, 16:00

Защо ти е да стимулираш оргазъм, а не се опиташ да го научиш как да ти достави истински такъв, след като нещата между вас се получават извън чаршафите. :)
Аватар
Elica

Мнениеот valiopaf » 25 Юни 2015, 16:32

Elica написа:Защо ти е да стимулираш оргазъм, а не се опиташ да го научиш как да ти достави истински такъв, след като нещата между вас се получават извън чаршафите. :)

Най-добрият вариант е това, все пак мисля, че и на него ще му е интересно да разбера как може да ти достави максимум удоволствие, поне на мен ми е, а и всяка жена е различна, т.е. е необходим различен подход
valiopaf

Мнениеот Monika_Spasova » 25 Юни 2015, 16:59

Със сигурнот е добре да си поискаш своето и да се опиташ да го научиш, това ще е и за него плюс, след като преодолее неудобството от това, че за нищо не става. :mrgreen:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот kalinka-kuku » 26 Юни 2015, 13:24

Elica написа:Защо ти е да стимулираш оргазъм, а не се опиташ да го научиш как да ти достави истински такъв, след като нещата между вас се получават извън чаршафите. :)

Правилно. Все едно ние жените да не искаме да се усъвършенстваме, за мъжете е същото, на тях им харесва да правят секс, важно е също да го правят качествено ;)
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Pipilota » 01 Юли 2015, 11:05

хайде, ама никой нищо положително не е казал на жената. :) Дръж се както си го представяш, ще викаш повече и той ще си мисли, че много ти харесва, само че е лошо това :) Така или иначе той ще реши, че се справя добре и няма да се старае повече, а на теб така или иначе няма да ти харесва. ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Monika_Spasova » 03 Юли 2015, 16:18

Pipilota написа:хайде, ама никой нищо положително не е казал на жената. :) Дръж се както си го представяш, ще викаш повече и той ще си мисли, че много ти харесва, само че е лошо това :) Така или иначе той ще реши, че се справя добре и няма да се старае повече, а на теб така или иначе няма да ти харесва. ;)

Да вика яко и това е нали хахахаха :)) Мъжете наистина се радват повече, ако жената е по-шумна.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Lollipop » 10 Юли 2015, 09:47

Ех, жалко че се налага да се симулира оргазъм! :) такива връзки не свършват ...добре никога, нито заедно. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Lollipop

Мнениеот MGB » 10 Юли 2015, 11:50

Lollipop написа:Ех, жалко че се налага да се симулира оргазъм! :) такива връзки не свършват ...добре никога, нито заедно. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Да, така е, но бях длъжна да опитам, иначе нямаше да зная, сега съм в доста по-добра форма :mrgreen: :mrgreen:
MGB

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски