28 Юли 2015, 10:05
Mon_ton написа:Ама що трябва да се стимулира оргазъм, онова крещене и викане по филмите дето го дават се случва рядко и всички са наясно, но що трябва да се правят вече измислени истории?! Именно, не означава, че не е хубаво на жената.
28 Юли 2015, 12:22
dessiblond написа:Mon_ton написа:Ама що трябва да се стимулира оргазъм, онова крещене и викане по филмите дето го дават се случва рядко и всички са наясно, но що трябва да се правят вече измислени истории?! Именно, не означава, че не е хубаво на жената.
Не е така, зависи много от партньора и как я предразполага, а също и колко чувствана е тя, както и той де, ама мен ме дразнят разни пънове в леглото, то дори не се задъхва, бе
28 Юли 2015, 13:00
Pipilota написа:dessiblond написа:Mon_ton написа:Ама що трябва да се стимулира оргазъм, онова крещене и викане по филмите дето го дават се случва рядко и всички са наясно, но що трябва да се правят вече измислени истории?! Именно, не означава, че не е хубаво на жената.
Не е така, зависи много от партньора и как я предразполага, а също и колко чувствана е тя, както и той де, ама мен ме дразнят разни пънове в леглото, то дори не се задъхва, бе
Кой е пън - мъжът или жената? Що трябва да се задъхва, ако е спортист найш ли колко има докато се задъха!
03 Авг 2015, 17:20
03 Авг 2015, 17:45
kauda написа:Бе може да се възбуждаш и без да се задъхваш. На мен понякога ми е странно и ми става смешно като видя някой толкова отдаден на оргазма. Представям си какви нелепи физиономии правим всички![]()
имах един приятел, който винаги премежваше поглед, беше много смешен и леко отваряше уста, е няма такъв смях!
04 Авг 2015, 12:08
marsu написа:kauda написа:Бе може да се възбуждаш и без да се задъхваш. На мен понякога ми е странно и ми става смешно като видя някой толкова отдаден на оргазма. Представям си какви нелепи физиономии правим всички![]()
имах един приятел, който винаги премежваше поглед, беше много смешен и леко отваряше уста, е няма такъв смях!
![]()
![]()
Е, стига де! Всеки си прави гримаси, пъхти, пръхти и какво ли не! А лятото като се включи и някой друг лепнещ звук, абе не е романтика секса!
![]()
![]()
04 Авг 2015, 12:29
04 Авг 2015, 13:16
14 Сеп 2015, 15:46
miron написа:marsu написа:Надали е до определен алкохол, а по-скоро до количеството, ако някоя жена се е напила като талпа с какъвто и да е алкохол няма да ѝ е хич до оргазъм, а малкото количество, колкото да разпали страстите е друго нещо
И аз съм на това мнение, ако е прекалила с пиенето, положението ще стане страшно, вместо забавно, но е факт, че пийналите жени са по-разкрепостени
14 Сеп 2015, 17:04
marsu написа:miron написа:marsu написа:Надали е до определен алкохол, а по-скоро до количеството, ако някоя жена се е напила като талпа с какъвто и да е алкохол няма да ѝ е хич до оргазъм, а малкото количество, колкото да разпали страстите е друго нещо
И аз съм на това мнение, ако е прекалила с пиенето, положението ще стане страшно, вместо забавно, но е факт, че пийналите жени са по-разкрепостени
Нали знаеш - пияна жена, весел креват.Но да не е тотално отрязана въпросната жена