Правила на форума
Добави отговор

Re: Оргазъм – анален, вагинален, а може би виртуален?

18 Окт 2015, 17:15

Lollipop написа:Ето от къде е тръгнала темата с простата! :) Ехх, вие жени! Мъжете е интересно да чуем какво ще кажат. :)

Хаха едва ли, те така или иначе са разделени дна два отбора - скучни и такива, които са отворени за предизвикателства, като може да си сигурна, че вторите винаги печелят повече! :mrgreen:

Re: Кой алкохол стимулира най - мощно женския оргазъм?

29 Окт 2015, 13:28

Не знам , зависи от организма, аз точно от бира се чувствам най-добре. :) Но с вина и подобни ми се доспива доста бързо :)

29 Окт 2015, 15:07

Anka написа:Не знам , зависи от организма, аз точно от бира се чувствам най-добре. :) Но с вина и подобни ми се доспива доста бързо :)

Аз веднъж през живота си съм пила бира, подух се ужасно много - ръце, крака, лице, от тогава не смея да пия бира!

29 Окт 2015, 17:31

Ммм мисля, че всички алкохоли действат по един и същ начин на жените, работата е в това как са изпити и дали не са на шотове, например :idea: :)

29 Окт 2015, 17:51

Да, ако алкохолът е до удоволствието бива, но ако се стигне до отрязването то с каквото и да е гледката нито е приятна нито възбуждаща и е мноого далеч от оргазъм :mrgreen:

09 Ное 2015, 16:21

qwerryyy написа:Да, ако алкохолът е до удоволствието бива, но ако се стигне до отрязването то с каквото и да е гледката нито е приятна нито възбуждаща и е мноого далеч от оргазъм :mrgreen:

Така е, всичко е въпрос на настроение и колко и какво количество пиене. :)

Re: Оргазъм – анален, вагинален, а може би виртуален?

10 Ное 2015, 10:35

ManiJani написа:
Lollipop написа:Ето от къде е тръгнала темата с простата! :) Ехх, вие жени! Мъжете е интересно да чуем какво ще кажат. :)

Хаха едва ли, те така или иначе са разделени дна два отбора - скучни и такива, които са отворени за предизвикателства, като може да си сигурна, че вторите винаги печелят повече! :mrgreen:

А не е така, аз съм отворен за предизвикателства, но не отварям изхода. :duel:

Re: Има ли как да получим винаги оргазъм?

11 Ное 2015, 17:14

Другото е, че сама ако не успееш да си създадеш удоволствие, то не не може да очакваш от мъжете на 100% да го получиш, просто голяма част от тях са егоисти!

11 Ное 2015, 17:39

не се връзвайте много,много на онази стара фраза- пияна жена,весел креват...
според мен алкохола не помага особено много на сексуалното желание. :lol:

Re: Има ли как да получим винаги оргазъм?

12 Ное 2015, 00:47

Ооооох!!!! Трудна работа!!!! И при мен е мнооого трудно .
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27