27 Юни 2018, 16:36
Мале, ко съм едни мъж, ще ми ем ного тъпо, ако тама ми стимулират оргазми и какво ли още не! По-добре да кжете на половинката си какво ви харесва и какво не !
23 Юли 2018, 17:50
Ужассс... нали това е удоволствие и за двамата партьори. А щом не се получваа най-добре си запазете само платонични отношения вместо да го лъжеш тъй човека
23 Юли 2018, 17:56
Че кой търси друго освен налада, а ако се получават някакви други ползи от оргазмите те са много добри бонуси. АЗ лично се чувствам по-спокойна след туй и ми се яде много сладко, ама сега има ли нещо общо с оргазъма или не, аз поне не зная
24 Юли 2018, 17:19
Абе ние тука си приказваме, а жената може да се е усъвършенствала вече, но уви, не иска вече да споделя.
29 Авг 2018, 16:16
Един приятел се оплаква от прекалено шумния секс на съседи, особено жената, направо крещяла. Тия дето искат да симулират да ги пратим на уроци :)
29 Авг 2018, 17:03
абе на вас смешно ви се струва, ама да знаете колко нерви съм си спестила и със симулиране. Чшът милото да не ме чуе, ама не винаги получавам оргазъм, може от настроение ли, момент ли не знам. Обаче пооослееее.. тооолкова са досадни въпросите.. ама свършили, ама що не свърши, ама какво обърках. Някой път си спестяваш нервите (изключвам случаите, когато нещата са системни и е по-добре да си обсъдите проблема и да се реши)
29 Авг 2018, 17:21
Dipsy, това, за което говориш е благородна лъжа. Да запазим самочувствието му, че после може да увисне завинаги... :)
13 Сеп 2018, 18:00
ААА, ето къде ги чела тия работи моята жена. За сваляне на напрежнието мога да кажа със сигурност, че помага, че тя все от нещо е изнервена, ама на сутринта мекичка и като котка мърка. Ама за други ползи не съм чувл, но може и да има. Например след бурна нощ, аз на другия ден съм ухилен до уши, значи мен ме прави щастлив, я какви интерсни факти само открих за себе си.
04 Дек 2018, 15:26
Няма значение, алкохолът помага на жената да се отпусне. Ама мъжа има ключова роля, всичко друго само подпомага оргазма