танче написа:Здравейте! Детето ми е на 6 години,давам в момента Мулти саностол 10мл. сутрин. Бих ли могла да давам и Септилин и как? Благодаря!
kitiela написа:здравейте ,искам да попитам Витангол капки до кога се дават.Моята дъщеричка е на 1г 2м и ги спряхме преди 2 м ,но сега след като по-рядко излизаме да ги продължим ли отново ,имам впредвид заместитела на вит д ;)
s_ivelina написа:Dr Galina Kisyovа написа:s_ivelina написа:Здравейте!
А можете ли да ми предложете малко по евтин вариант на Имуномикс сироп,понеже ми е непосилно за джоба.
В момента и давам витамин Ц 2мг на ампула,и отделно пие чай от шипки и липа,слагам вътре в чая чаена лъжичка натурален мед домашен.
тя ми е доста злояда и избира храна,но поне чай ми пие...засега нямаме хреми,настинки.дано да нямаме..че страшно..Благодаря!
Здравейте,
повечето комбинирани продукти, като Имуномикс сироп са на тази цена, но може да и вземете Ехинацея капки.
Поздрави,
д-р Кисьова
Мога ли да й давам Имунокинд,по колко и как да й го давам..чувам за него добри отзиви..хомеопатично е..какво е Вашето мнение за продукта..и мога ли да й слагам във водата й сребърна вода..1г 10м сме.знам,че тя също е за инфекции.вируси имунна система..т.н...имахме два реда сополки и с помощта на тази вода за 2 -3 дена се оправи...капех в нослето по 1 капка във всяка ноздра от водата,и видях голям ефект..Благодаря!
Поздрави!
MpaBka написа:Здравейте!
Сина ми е на 3 години от 2 месеца му давам мултивитамини Марсианци имун актив, след като свърши опаковката от 80 таблетки продължих да му давам Марсианци сироп с черен бъз, въпроса ми е след като свърши сиропа какво мога да му давам за имунната система?
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с детски болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта