pepa1974 написа:А това означава ли, че е по-добре да заменим класическите ваксини с хомеопатия? И какво правим, ако сме изпуснали по една или друга причина някаква имунизация?
pepa1974 написа:Много полезни съвети, но как например да накарата малко дете да спи, когато не му се спи?Ако според прекрасната горна статия трябва да спи 10 часа, а то спи-8, това отразява ли се зле на имунитета?
IvOnDa написа:Здравейте.Искам да ви попитам колко дълго време без прекъсване може да се дават капките биогайа.Бебето ми е на 2 месеца и 10 дена и досега съм му дала две шишинца всеки ден по 5 капки.Да продължавам ли да давам или трябва да има някакво прекъсване.Благодаря предварително.
megi_bobi написа:Здравейте,от днес давам на малкия витамини :УЕЛКИД".Искам да попитам прави ли се някаква пауза или се дават докато не ги изпие?На 1.2 месеца е.По 5ml на ден пие.Поздрави
nevi_86 написа:Здравейте
д-р Кисьова моето детенце е на 3г и полавина ходи на градина и много често боледува вече незнам какво да му давам за да му подсиля имуната система от мултивитамините получава обрив ,всяка настинка при него протича с задна хрема и давеща кашлица ,много чести ангини прави ,а за тази пристъпна кашлица казаха да го изследваме за алергия ,вие какво бихте ме посъветвали как да му закрепвам имуната система ?
Поздрави
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с детски болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта