Добави отговор

Re: Имуностимулация при деца - онлайн консултация с Педиатър

28 Яну 2015, 15:54

Здравейте, имам дете на 2г. и 2м. тази зима давах Имунобор кидс актив и силицеа 15сh по лекарско предписаниесега смених с Имуномикс сироп. Апетита му доста намаля питам се тези продукти влияят ли му. Пак по лекарско предписание от 2 дена взимаме ликоподиум 5 ch за апети , но е рано да се кажа има ли ефект.
Досега винаги е похапвал с желание.
Благодаря за отделеното време

28 Яну 2015, 16:00

Забравих да попитам за дете на 2г. и 2м колко жълтъка може да яде за седмица в момента давам 4 бр,. за седмица

02 Фев 2015, 18:22

desi_1985 написа:Здравейте, имам дете на 2г. и 2м. тази зима давах Имунобор кидс актив и силицеа 15сh по лекарско предписаниесега смених с Имуномикс сироп. Апетита му доста намаля питам се тези продукти влияят ли му. Пак по лекарско предписание от 2 дена взимаме ликоподиум 5 ch за апети , но е рано да се кажа има ли ефект.
Досега винаги е похапвал с желание.
Благодаря за отделеното време

Здравейте,
продуктите, които сте приемали не биха повлияли негативно на апетита на детето ви.

Поздрави,
д-р Кисьова

02 Фев 2015, 18:24

desi_1985 написа:Забравих да попитам за дете на 2г. и 2м колко жълтъка може да яде за седмица в момента давам 4 бр,. за седмица

Здравейте,
може да давате по два до най-много три жълтъка на седмица. Не е необходимо да давате повече.

Поздрави,
д-р Кисьова

03 Фев 2015, 19:51

Здравейте, сина ми който е на 16 години,много често боледува.
Какво бихте ми препоръчали да приема за подсилване на имунната система.

06 Фев 2015, 23:31

ivelin987 написа:Здравейте, сина ми който е на 16 години,много често боледува.
Какво бихте ми препоръчали да приема за подсилване на имунната система.

Здравейте,
от какво боледува често вашето дете? Как протичат инфекциите му- фарингити, ларингити или бронхити?

Поздрави,
д-р Кисьова

07 Фев 2015, 17:34

Бронхити,пневмония.

07 Фев 2015, 19:43

ivelin987 написа:Бронхити,пневмония.

Здравейте,
може да направите профилактична схема с Рибомунил. Но трябва да се консултирате с вашия лекар, тъй като той се изписва по лекарско предписание.

Лечението с РИБОМУНИЛ продължава общо около 3 месеца:
- 4 дни лечение, 3 дни пауза; 4 дни лечение, 3 дни пауза; 4 дни лечение, 24 дни пауза; 4 дни лечение, 24 дни пауза; 4 дни лечение.

Поздрави,
д-р Кисьова

22 Фев 2015, 18:26

Здравейте, д-р Кисьова, детенцето ми е на 2г. и 3м. По Ваша препоръка давах 3 месеца Имунобор кидс сироп, след това сменихме за 20 дена с Имуномикс сироп, след което в момента сме пак на Имунобор кидс някъде от края на януари. Искам да кажа, че съм много доволна от Имуномикс сироп, защото по това време започна да ходи на ясла, имаше болни дечица и не се разболя. Сега е болничка. Може ли пак да започнем Имуномикс сироп. Или Марсианци Умонофорте - става ли за по продължителен прием. Препоръчайте ми нещо. Благодаря!

24 Фев 2015, 17:20

Dr Galina Kisyovа написа:В тази тема може да задавате вашите въпроси относно използването на продукти за стимулиране на имунната система при деца.

На въпросите ви ще отговаря лекар - специалист по Педиатрия - д-р Галина Кисьова.

Повече информация за д-р Галина Кисьова може да прочетете в справочника на Фрамар.

Здравейте Д-р Кисьова, детето ми е на 5г. и в момента сме под карантина със скарлатина последвана след 2 дена и от варицела. С какво да подсиля имунитета имайки предвид, че вземаме АБ и допълнителния фактор варицела, който посвоему го намалява допълнително?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22