Съществува ли истинската любов - как да я разпознаем

Re: Връзка започнала в интернет - само секс или любов?

Мнениеот Michona_123 » 19 Юли 2018, 16:40

Здравейте,
Аз също започнах своята връзка в интернет. В началото бях много скептична, но нещата се стекоха по неочакван начин за мен. Вече година сме заедно, подготвяме сватба, така че не се страхувайте,но и не забравяйте, че има всякакви хора.
Michona_123

Мнениеот ivan.stoqnov » 19 Юли 2018, 17:20

Michona_123 написа:Здравейте,
Аз също започнах своята връзка в интернет. В началото бях много скептична, но нещата се стекоха по неочакван начин за мен. Вече година сме заедно, подготвяме сватба, така че не се страхувайте,но и не забравяйте, че има всякакви хора.

Браво! Важното е да намериш правилния човек, пък и много зависи кой какво търси!
ivan.stoqnov

Мнениеот Lisica » 15 Авг 2018, 16:32

В наши дни се случва често и няма нищо лошо, още един начин да срещнеш любовта. Представете си, че имате възможността да си намерите любимия сред 104141 души, а другият вариант да бъде между 1000. Къде шансът е по-голям!? :) А и откачалките ги има както и по баровете, така и в интернет.
Аватар
Lisica

Re: Различни мъже - различна любов

Мнениеот qwerryyy » 23 Авг 2018, 09:24

на мен ми се струва нормално, хората са различни, страстта, по която показваме любовта си е различна, а тя самата любов винаги е една и съща, не може да има видове любов. :)
Аватар
qwerryyy

Re: Задължителен фактор ли е любовта в една връзка ?

Мнениеот Staykova » 17 Окт 2018, 11:40

Твърдо ЗА, че трябва да има любов. Връзка изградена само на привързаност и да сте заедно, защото ви е приятно и се разбирате, но няма достатъчно силни емоции, не издържа дълго. Съжалението също не е любов. Да си с някой, който не обичаш, да си стоите от взаимно уважение и защото се разбирате на ниво характер - не, не, не, не и не! Няма смисъл. Пак казвам, няма да изкара дълго. Там където липсват страст и любов, в един момент, започват да липсват много други неща. В крайна сметка, ако си с някой, защото ти е приятно да сте под един покрив - ти нямаш връзка, имаш съквартирант, в което няма нищо лошо. НО какъв е смисълът да стоиш с човек, ако любовта си е отишла и взаимно си пречите да я срещнете.
Staykova

Re: ДИНАМИКА НА ВЛЮБВАНЕТО

Мнениеот CinemaFreak » 17 Окт 2018, 13:14

Това е малко глупава визия за случването на едни (иначе почти 100% ) химично- физични процеси :)
CinemaFreak

Мнениеот CinemaFreak » 17 Окт 2018, 13:16

Staykova написа:НО какъв е смисълът да стоиш с човек, ако любовта си е отишла и взаимно си пречите да я срещнете.

Навикът?
CinemaFreak

Мнениеот Staykova » 17 Окт 2018, 15:35

CinemaFreak написа:
Staykova написа:НО какъв е смисълът да стоиш с човек, ако любовта си е отишла и взаимно си пречите да я срещнете.

Навикът?

Навикът също не е любов. То и пушенето е навик, но хората някак си успяват да се откажат. Дори и от навик да сте заедно, в един момент нуждата от силни емоции и любов ще надделее.
Staykova

Re: Има ли любов или са само взаимните интереси?

Мнениеот Дороти » 14 Ное 2018, 12:57

И от двете има - любов и взаимни интереси. Ако нямат хората нито един общ интерес, трудно ще намерят за какво да разговарят.
Дороти

Re: Има ли любов или са само взаимните интереси?

Мнениеот Съни » 03 Дек 2018, 13:30

Има и от двете. Важно е кое преобладава. Пък то интереси е нормално да има, не е задължително да са материални само. Интересите всъщност задържат една двойка заедно, даже след много години. Любовта се променя, общите хобита сплотяват хората.
Съни

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски