Съществува ли истинската любов - как да я разпознаем

Re: Защо!!! Защо никой не ме обича?!

Мнениеот Drama_Queen » 07 Мар 2018, 15:05

Пенчо Кубадинский написа:Веднага мога да те заобичам ;) :bouncymulticolor:

:chickencatch: имаш ли фейс????
Аватар
Drama_Queen

Мнениеот Drama_Queen » 07 Мар 2018, 15:08

rabotnata pchela написа:Скинклиник ли какво е там има такъв сайт, където публикуват постоянно промоции, даже из форума са споменавани неведнъж.
Но дали ще имаш толкова пари, едни гърди са към 3-4000 лева, първо трябва да си намериш някой богат чичко, който да ти финансира гърдите! :cheerleadersmileygirl:

Благодаря!!! Вече бях започнала да си мисля че гадните ми БИВШИ приятелки са ме намерили и тук!!! :oops: Моето сърце плаче??!!!! А толкова много злоба се сипе!!! Гадове!!!
Ивинявай, скъпа.. не съм чела форума толкова много теми има само като си го мисля и главата ме боли!!! :banghead: ще проверя ква е тая клиника. Благодаря!!!
Аватар
Drama_Queen

Мнениеот Drama_Queen » 07 Мар 2018, 15:10

Ваня Стойчева написа:Купи си витамини и мини на здравословна диета, че да ти се оправят малко хормонитеи и изблиците на глупост. :mrgreen:

те ще се оправят ли хормоните???? Какво трябва да ям???
Аватар
Drama_Queen

Мнениеот S_Milenska » 07 Мар 2018, 17:35

Drama_Queen написа:те ще се оправят ли хормоните???? Какво трябва да ям???

Ами като нищо, нали ще ти помогнат да се регулират хормоаните, младите ядете само глупости, после се оплаквате по време на цикъл, че никой не ви обича. замисли се колко е абсурдна тая тема.
Аватар
S_Milenska

старата любов...що за глупости

Мнениеот sad » 05 Апр 2018, 15:56

Нали казват, че старата любов ръжда не хваща, та и аз по този въпрос да ви зачекна.
Спокойно може да се каже, че съм семейна, и съм на ясно, че ни аз за него ни той за мен представляваме "любовта на живота". При мен въпроса е ясен бившия беше въпросната гад, но също се окаа и грандиозна грешка, към него емоционални щения нямам , освен ако ме доближи да му шибна един. НО.... (ех, че я мразя тази дума) днес попаднаха на човек, по чиито ум бях хлътнала още в пубертетна възраст и си глътнах граматиката. В рамките на час се размиханме три пъти по улиците. Пича не е мръднал, добре че аз съм се променила (и че си ходи без очилата), че не може да ме познае.
Не казвам че в стомаха ми има пеперуди, но определено мозъка ми се спаружи.... Ами сега? Къде отива личния морал на човек в такива моменти? Какво правя ако следващия момент въпросния индивид си носи очилата (бягам с писъци в обратна посока ли)?
ей , мътните да го вземат, тъй като стане...
все тъй става!
Аватар
sad

Re: старата любов...що за глупсоти

Мнениеот mix_twix » 05 Апр 2018, 16:04

Виж сега, чувствата са едно, но разума е нещо друго. На мен ми се е случвало да усетя влечение към някое друго момиче, но в следващия момент се сещам за това, с което съм в момента. :mrgreen: Ей така с малко убеждаване, защо сега си по-добре щ ети мине. :mrgreen:
Никога не съм разбирал хората, които тръгват и оплезват език по някой и не могат да се контролират.
Аватар
mix_twix

Мнениеот Буба Мара » 05 Апр 2018, 16:13

Казват, че изкушението се преодолявало като му се отдадеш. Но то е малко романтична идея, която кореспондира с оправдание да правиш разни неща и да не се чувстваш виновен за тях. Аз съм на мнение, че човек трябва да отговаря за постъпките си, каквито и да са те. Ако нещо го влече и иска да го направи - да го направи, естествено ако си прецени кое му е важното в случая. Но и интуицията не е за подценяване. :+1:
Аватар
Буба Мара

Мнениеот orck » 05 Апр 2018, 16:14

Sad, знаем си и кътните зъби, айде сега да се замислиш мъничко за мотивите си. По мъжа ли тъжиш или по представата за него, или пък по времето в което е бил някъде наоколо?
Прав е twiks-ът, че едно е емоция и друго разум, може да се стегнеш и да отминеш....ако въобще стичташ че не е нередно да подминеш човек, които някога си наричала приятел.
Find a woman with a brain... They all have vaginas.
Аватар
orck

Мнениеот rabotnata pchela » 05 Апр 2018, 16:17

Не знам какво да те посъветвам, но нали знаеш, когато човек иска съвет, то тогава хората говорят за себе си. :lol:
Ето и какво аз мога да ти кажа, скоро ми се случи с непознати човек да усетя влечение по него, не ми се беше случвало от може би 12-13 години и изведнъж бам! толкова ми беше странно, че се изплаших, че се случва :shock: :shock: :shock:
Поразмислих си,. както каста mix_twix, пресметнах минуси и плюсове, размислих се, дали всичко това е реално, смислено и правилно, да видиш как набързо ми мина, а верно си се бях поизплашила!
Аватар
rabotnata pchela

Re: Има ли любов или са само взаимните интереси?

Мнениеот Тъжна Луна » 18 Апр 2018, 15:25

Тя и любовта е един вид взаимен интерес :idea:
Аватар
Тъжна Луна

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски