21 Окт 2016, 13:27
Има различни хора в интернет, някои сайтове откровено са за секс, други имат и "нормални" хора регистрирани, трето място са и социалните мрежи и т.н. все места, на които може да срещнеш различни хора. Няма нищо лошо в една такава връзка. Замислете се колко от вас биха се запознали иначе с човек, живеещ в другия край на България, или на света.
21 Окт 2016, 13:31
Масово хората така се свързват и няма нищо странно. Според мен дали в интернет или на живо ще се запознаеш с някого, не определя дали ще си паснеш и ще съумееш да се разбираш с него. Друго е определящо, а не къде си се запознал.
21 Окт 2016, 14:13
И двете, са възможни стига хората отсреща да са искрени и да представят себе си, а не да лъжат и да се представят за такива , каквито не са .
21 Окт 2016, 15:27
Предимството на интернет е, че можеш да си стоиш вкъщи, да говориш с човека, ако не ти хареса, не ебило нужно да се гласиш за среща, да излизаш, да го виждаш, да се правите, че ви е приятно.

Просто затваряш прозореца и с разговора е свършено.
21 Окт 2016, 15:32
Ха ха, можем да го зачетем за предимство затварянето на прозореца, същотото е и като това да му затръшнеш вратата под носа.
22 Окт 2016, 21:01
Абе не е баш същото

. Очи в очи да го направиш се иска повече кураж и моге да се разколебаеш нещо или да ти подействат, а с компютъра не е така.
24 Ное 2016, 15:05
Ми тя връзката все може да се изгради, дори и след такова запознанство, но много зависи какво ще е началото на комуникацията.
24 Ное 2016, 17:02
Elica написа:Ми тя връзката все може да се изгради, дори и след такова запознанство, но много зависи какво ще е началото на комуникацията.
И според мен една такава връзка може да им абъдеще, все пак това си е начин на общуване, въпреки че не е много традиционен.
24 Ное 2016, 22:10
ВСе повече такива връзки се пораждат в наше време и не е само секс, пламва и любов

. Още един начин да се намери сродна душа. Колко семейства така се пръкнаха.
17 Яну 2017, 12:39
mamina написа:ВСе повече такива връзки се пораждат в наше време и не е само секс, пламва и любов

. Още един начин да се намери сродна душа. Колко семейства така се пръкнаха.
Наистина е така, сега е по-лесно да се запознаеш с огромен брой хора и може да се окаже, че любовта ти е някъде в другия край на света дори и да бъдете заедно. Ако се разчита само на срещи на живо, може и да нае намериш сродната си душа.