Правила на форума
Добави отговор

Re: Истинско приятелство или истинска любов – как да разбера?

07 Окт 2015, 21:07

Е, хайде какво :) признай му, че си падаш по него, но лошото е, че ти не си сигурна, дали това е онова чувство, но според мен май малко си падаш по него. :) Я кажи, като станеш сутринта бързаш ли да му се обадиш или да му пишеш, вечер мислиш ли за него и какво сте правили заедно през деня. И най-вече имаш ли физическо привличане към него, дори и само да го гушкаш или да го усещаш до себе си? :)

08 Окт 2015, 06:35

Наистина и аз съм на мнение, че това да си падаш по някой, дори да си влюбена или просто да харесваш някой от тази гледна точка не може да се сбърка и факта, че се двоумиш и не знаеш ми говори, че изобщо между вас съществува истинско прияелство, но не и любов. :)

Re: Връзката между любовта и приятелството

13 Окт 2015, 15:52

Harmony написа:
silver933 написа:Трябва да има от всичко, за ад издържи връзката дълги години, но най-вече разбирателство и да знаеш, че на този човек можеш да разчиташ независимо какво се случва.

Не е точно така, ти и на близки приятели можеш да разчиташ, но с партньора си ако станеш само приятел, то смисълът се губи...

Мисля, че приятелството е в основата на дълготрайната връзка, защото виждаме много връзки, в които има много любов но липсва всичко останало и това ги разрушава.

Re: Връзката между любовта и приятелството

15 Окт 2015, 12:27

Pipilota написа:
Harmony написа:
silver933 написа:Трябва да има от всичко, за ад издържи връзката дълги години, но най-вече разбирателство и да знаеш, че на този човек можеш да разчиташ независимо какво се случва.

Не е точно така, ти и на близки приятели можеш да разчиташ, но с партньора си ако станеш само приятел, то смисълът се губи...

Мисля, че приятелството е в основата на дълготрайната връзка, защото виждаме много връзки, в които има много любов но липсва всичко останало и това ги разрушава.

Абе изживявайте си миговете пълноценно, какво го мислите, утре я камилата, я камиларят, важно е какво се случва сега, доколко пълноценни са взаимоотношенията, защото какво е любовта без приятелство, например?!

15 Окт 2015, 14:09

Rali_hr написа:Е, хайде какво :) признай му, че си падаш по него, но лошото е, че ти не си сигурна, дали това е онова чувство, но според мен май малко си падаш по него. :) Я кажи, като станеш сутринта бързаш ли да му се обадиш или да му пишеш, вечер мислиш ли за него и какво сте правили заедно през деня. И най-вече имаш ли физическо привличане към него, дори и само да го гушкаш или да го усещаш до себе си? :)

Да, всичко това изпитвам, искам да е постоянно покрай мен, да се гушкаме постоянно, не само като плача или съм тъжна, но се опасявам от неговата реакция, ако предприема нещо. Вече сякаш събрах смелост и ще предприема тази стъпка, но засега опипвам почвата, чудя се и как да го направя дали трябва да сме сами или в компания, след което да се отделим на една стана или да го подметна като шега в компанията, апък ако някой реагира по някакъв начин - още по-добре сякаш :?

15 Окт 2015, 15:06

Разбира се, че трябва да сте на саме. Според мен е по-добре да говориш с него, вместо да действаш и да се метнеш веднага на врата му с целувки и подобни. За съжаление винаги остава риска, че ако той не изпитва това към теб, за известно време ще се отдръпне, за да не се чувства некомфортно, така че внимателно проведи разговора. :!:

15 Окт 2015, 15:22

Значи си лапнала доста по него, няма какво да се чудиш, ами действай :) ти го познаваш най-добре, не можеш ли да усетиш дали той си пада по теб?

16 Окт 2015, 13:18

Това ще си е неприятно, ако не изпитва нищо или пък да изпитва и след това да се разделите, може и след години да поискате да общувате и това да ви се струва детска шега, но във времето много от нещата се променят, на първо място обаче е добре да сте наясно с чувствата си!

16 Окт 2015, 13:52

maminka написа:Това ще си е неприятно, ако не изпитва нищо или пък да изпитва и след това да се разделите, може и след години да поискате да общувате и това да ви се струва детска шега, но във времето много от нещата се променят, на първо място обаче е добре да сте наясно с чувствата си!

В крайна сметка никой не започва връзка с мисълта, че ще я прекрати, нали? :) Ако все мислим за това, че ще дойде време, в което няма да искаме да си говорим, то няма смисъл да има връзки. :roll:

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

28 Окт 2015, 15:11

borkova написа:Смятам, че дори и самата история да не е супер затрогваща, то чувството, което ви е накарало да стигнете до там е по-важното, а то няма как да не бъде повече от прекрасно :idea:

Разбира се, всяка любов си има страхотна история, ценна само за двамата влюбени, дори и д ане е като на филм, важен е резултата :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27