Съществува ли истинската любов - как да я разпознаем

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот Lollipop » 05 Окт 2015, 12:25

Реших да побутна малко тази интересна тема, защото имаме и адски много нови потребители във форума ;)))
А аз сега се сетих да споделя и моята история, която е много скучна, отидох на уредена среща с него, неговата майка ми е колежка и настояваше да се видим. :) Изкарахме цялата нощ заедно в приказки и набързо се събрахме и така вече близо 10години! :))
Аватар
Lollipop

Мнениеот Rali_hr » 05 Окт 2015, 12:57

Темата наситина е страхотна, Близалке. :mrgreen:
Много харесвам такива романтични истории, а моята е доста скучна и неинтересна. :) Просто с мъжът ми сме от адски много време заедно, още от ученици и така до днес. :roll: Нищо специално.. нищо кой знае какво :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот borkova » 05 Окт 2015, 13:11

Смятам, че дори и самата история да не е супер затрогваща, то чувството, което ви е накарало да стигнете до там е по-важното, а то няма как да не бъде повече от прекрасно :idea:
borkova

Re: Връзката между любовта и приятелството

Мнениеот silver933 » 06 Окт 2015, 09:46

Трябва да има от всичко, за ад издържи връзката дълги години, но най-вече разбирателство и да знаеш, че на този човек можеш да разчиташ независимо какво се случва.
Аватар
silver933

Re: Връзката между любовта и приятелството

Мнениеот Harmony » 06 Окт 2015, 10:48

silver933 написа:Трябва да има от всичко, за ад издържи връзката дълги години, но най-вече разбирателство и да знаеш, че на този човек можеш да разчиташ независимо какво се случва.

Не е точно така, ти и на близки приятели можеш да разчиташ, но с партньора си ако станеш само приятел, то смисълът се губи...
Аватар
Harmony

Истинско приятелство или истинска любов – как да разбера?

Мнениеот mihaella » 07 Окт 2015, 12:29

Здравейте!
Странно е, че ще направя това признание тук, но досега никога не съм се влюбвала и не зная дали това, което изпитвам е истинско приятелство, или истинска любов. :roll:
С момчето се познаваме от деца, винаги сме били приятели, сега завършваме училище, в един и същ клас сме и не мога да повярвам, че има възможност да не разделим, това още повече ме навежда на мисълта, че трябва сега, в този момент, да разбера дали нашето е истинско приятелство, или истинска любов!

Когато човек не знае признаците на едното, няма как да направи съпоставка, нали и да оцени правилно ситуацията, така че как да разбера, какви са признаците на истинската любов, която се отличава от приятелската? :roll:
mihaella

Re: Истинско приятелство или истинска любов – как да разбера?

Мнениеот Kaya » 07 Окт 2015, 12:34

Няма как да ги сбъркаш и след като не усещаш онова, което наистина да ти покаже, че е любов - желанието да го виждаш всеки ден, да усещаш тялото му близо, да е с теб постоянно, то наистина сте истински приятели. Любовта не може да се сбърка. :!:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот BeenieGal » 07 Окт 2015, 13:19

Kaya написа:Няма как да ги сбъркаш и след като не усещаш онова, което наистина да ти покаже, че е любов - желанието да го виждаш всеки ден, да усещаш тялото му близо, да е с теб постоянно, то наистина сте истински приятели. Любовта не може да се сбърка. :!:

Е, как ще не може, те са заедно от деца, израснали са по подобен начин, добре е да споделиш чувствата си и да се опитате заедно да намерите отговор, щом сте близки би трябвало да те разбере ;)
Аватар
BeenieGal

Мнениеот S_Milenska » 07 Окт 2015, 13:58

Ти изобщо наясно ли си как се чувстваш, изпитвала ли си влечение към други момчета, на тази възраст трябва да знаеш за какво става въпрос и какво е чувството и усещането да харесваш някой, не си в 4 клас ;)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот mihaella » 07 Окт 2015, 16:31

S_Milenska написа:Ти изобщо наясно ли си как се чувстваш, изпитвала ли си влечение към други момчета, на тази възраст трябва да знаеш за какво става въпрос и какво е чувството и усещането да харесваш някой, не си в 4 клас ;)

Изпитвала съм, но никога не съм била така близко до тях, както съм с въпросния човек, усещането с него е особено и не е стихвало никога, предполагам не съм успявала да направя крачката, заради вътрешни страхове, а и ако той има такива желания, то предполагам точно заради това не са се осъществили никога :!:
mihaella

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски