Съществува ли истинската любов - как да я разпознаем

Re: Връзката между любовта и приятелството

Мнениеот Mon_ton » 04 Яну 2016, 16:17

Чакай сега, това, че ти приемаш, че всичи едва ли не са връзки , не значи, че това е така. :) Няма как да си във връзка с някой, а да не изпитваш онова, което го прави различно от приятелството. Двете неща за коренно различни, затва имаме много приятели и само една любов. :) Съгласна съм, че има двойки, в които няма голяма връзка емоционална, сякаш.
Но пък съм и на мнение, че определено връзката между приятелството и любовта е огромна - няма как да основеш връзка, ако в човека до себе си не намираш всички качества, които имат всичките ти приятели. :)
Аватар
Mon_ton

Re: Връзката между любовта и приятелството

Мнениеот S_Milenska » 13 Яну 2016, 14:55

Има връзка определено, права си Mon_Ton че този, който обичаме трябва да има всички качества на приятелите ни, за да ни впечатли и спечели и да можем да му кажем всичко ;)
Аватар
S_Milenska

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

Мнениеот pravilno » 16 Мар 2016, 12:27

red_eyes написа:Смятам, че истинските ми любови не са една и две, аз обичам толкова хора, вярно с времето не сте така близки вече, но чувството остава такова взаимно...

Дори да е свършила любовта важното е да се помнят хубавите моменти!
pravilno

Мнениеот rabotnata pchela » 18 Мар 2016, 13:13

red_eyes написа:Смятам, че истинските ми любови не са една и две, аз обичам толкова хора, вярно с времето не сте така близки вече, но чувството остава такова взаимно...

Когато става въпрос за любовта, онази, която ни прави семейство, то тя мисля, че е една, или поне една -две към днешна дата. И аз обичам много хора, но не те са моя избор и моята голяма любов.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Elica » 24 Юни 2016, 13:23

Хайде, някой не се ли е влюбвал наскоро? Аз още съм в голямото очакване, нещо напоследък не ми върви с мъжете! :(
Аватар
Elica

Мнениеот klara » 27 Юни 2016, 13:08

Коя любов е неистинска? Щом си се влюбил и обичал, значи всичко е било истинско, почувствал си го, изживял си го, независимо как е завършило. Дали със сватба или с раздяла, няма значение. Реално е било.
klara

Мнениеот Snejna » 27 Юни 2016, 16:00

klara написа:Коя любов е неистинска? Щом си се влюбил и обичал, значи всичко е било истинско, почувствал си го, изживял си го, независимо как е завършило. Дали със сватба или с раздяла, няма значение. Реално е било.

Ами разкажи си своята, какво значение има уточнението, дали е свършила със сватба или не? Така е, има и много разказали случки на сегашната им любов и на сегашни или вече бивши гаджета. :)
Аватар
Snejna

Re: Различни мъже - различна любов

Мнениеот puhcheto » 15 Юли 2016, 13:44

Предполагам, че всяка една жена е била с лошо момче, но после се омъжва за добро и не толкова лудо :smile: . Сигурността е по-важна в крайна сметка, и стабилността.
Аватар
puhcheto

Връзка започнала в интернет - само секс или любов?

Мнениеот Enjis » 21 Окт 2016, 12:11

Клюкарим си тук с две мои приятелки, които са майки вече:) за други наши приятелки, които са необвързани и заложиха на запознанство в интернет. Едната дори замина в Германия, много сполучлива връзка се оказа.
На мен винаги са ми се стрували мега глупави и фалшиви тези сайтове за запознаства. А си мисля, че там само идиоти или полуидиоти или педофили се срещат. :mrgreen:
И вчера съвсем друга приятелка се похвали, че се запознала с човек по интернет и чака с нетърпение да се видят. До колко ли са успешни връзките започнали по този начин? Може пък и да са по-сериозни и сполучливи :?:
Enjis

Re: Връзка започнала в интернет - само секс или любов?

Мнениеот suzii » 21 Окт 2016, 12:29

И аз имам приятелка започнала връзката си по този начин. Вече са щастливо женени в Англия. :smile:
suzii

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски