Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: За птичките и пчеличките - от къде идват бебетата?

21 Яну 2016, 14:28

silver933 написа:Такъв разговор никога не може да е лесен. А кога е най-подходящата възраст, в който да обясним за птичките и пчеличките? :geek:

Не смятам, че има определена възраст, т.е. когато е по-малко ти ще бъдеш по-спокоен в обяснението си и детето няма да го е срам, така както когато поотрасне малко, затова си мисля, че този разговор поне на няколко пъти трябва да се водим.

21 Яну 2016, 16:10

balsam написа:Питат, питат, а като ти забие въпроса какъв вкус има спермата, се чудиш как да отговориш.

Освен да му кажеш да си я опита... :???: хем ще е -1 тема табу

25 Яну 2016, 12:41

BeenieGal написа:
balsam написа:Питат, питат, а като ти забие въпроса какъв вкус има спермата, се чудиш как да отговориш.

Абе на 10-11 години малко трудно :grin:

25 Яну 2016, 15:40

roksana написа:
BeenieGal написа:

Абе на 10-11 години малко трудно :grin:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: абе вариант е някакъв, иначе кой казва, че трябва да се случват веднага нещата, търпение явно му е майката или поне една мама тук от форума твърди така

26 Яну 2016, 13:13

На нас ни подариха книжка за тази цел. Мисля да я връча, като дойде време, и това е. :grin:

26 Яну 2016, 15:11

pravilno написа:На нас ни подариха книжка за тази цел. Мисля да я връча, като дойде време, и това е. :grin:

Каква е книжката? Дъщеря ми сама се образова, на 10 години започна да гледа Игра на тронове. Мисля, че това стига. :jumpeveryone:

26 Яну 2016, 16:22

Rali_hr написа:
pravilno написа:На нас ни подариха книжка за тази цел. Мисля да я връча, като дойде време, и това е. :grin:

Каква е книжката? Дъщеря ми сама се образова, на 10 години започна да гледа Игра на тронове. Мисля, че това стига. :jumpeveryone:

А за каква възраст са тези книжки, най-вероятно би трябвало да пише на тях?

27 Яну 2016, 13:27

borkova написа:
Rali_hr написа:

А за каква възраст са тези книжки, най-вероятно би трябвало да пише на тях?

Мисля, че се казваше "Моето тяло" или нещо подобно и си е точно за деца. С хубави картинки на устройството на мъжкото и женското тяло, обяснения.

27 Яну 2016, 14:00

И аз мисля, че е важно постоянно да се говори за това и да се познава тялото, разбира се, като се съобразим със съответната възраст на децата :idea: така никога не би се породил някакъв дискомфорт!

04 Фев 2016, 14:11

На мен ми е интересно дали тийнейджърите си спомнят тези моменти и какво помнят от обясненията на родителите си :grin:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23